App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vill träna...

Har läst på flera olika sidor om mammor som får blodsockerfall för att dom kanske äter lite dåligt eller tränar lite hårt. Jag längtar väldigt mycket efter att kunna träna igen MEN... jag får ofta blodsockerfall bara jag går en rask promenad och det trots att jag nästan alltid går efter lunchen. Och ja, jag äter... frukost, ibland mellan mål (beroende på hur länge vi sover) lunch, mellanmål, middag och ett kvällsmål. Jag helammar så visst går det åt en del extra men jag kan ju inte direkt äta oftare... Vad ska jag göra? Någon som har ett bra tips?

2013-01-15
Todys
Todys
Barn på 3 år och 11 månader

Nicolle, jag håller med! Många kämpar med några extra kilon antingen sedan tidigare eller efter graviditeten men det är inte det det handlar om för min del. Jag har samma kropp som innan graviditeten och tänker inte på träning som ett måste! Däremot är det något jag saknar! Jag brukar också göra lite övningar hemma men då jag är en lagsportare finns det en längtan då säsongen nu är igång! 

Betty, kanske det... samma symptom eller? Har försökt med kortare men intensivare promenader men det slutade likadant. Skakade på samma sätt...

Jag äter så jag blir mätt och oftare kan jag ju inte äta då får jag inte göra något annat!

Yrwen, brukar gå ut ca 30-60min efter att jag ätit och det varierar hur länge jag går beroende på hur jag känner mig. Jag äter en varierad kost och tänker verkligen på att äta varierat. Har inte kollat några värden sedan efterkollen på MVC plus ett Hb-värde för en vecka sedan och då såg allt bra ut!

Det är bara så frustrerande... jag är ju så pigg...

2013-01-15
Todys
Todys

Har du kollat så att alla dina värden är som de ska? Hur direkt efter lunch går du? Det tar ju en stund för kroppen att ta upp näringen. Vad äter du för mat? Du kanske har nån brist? Annars kan ju dextrosol (druvsocker) vara en nödlösning, men kanske inte varje gång.

2013-01-15
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...