App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Hon säger att hon inte vill vara med mig :(

Sitter här med mina gravidhormoner och gråter :'( Mini säger att hon inte vill vara hemma med mamma, hon vill hellre vara på dagis. Och sen när jag ska sätta mig i soffan (hon sitter redan i soffan) så "slänger" hon sig där jag ska sätta mig för att jag inte ska sätta mig där. Och hon gjorde det inte på skoj som hon annars kan göra. Så jag sätter mig i fåtöljen istället och då blir hon arg och ledsen för där skulle hon sitta tyckte hon. Jag sa att jag ju inte fick soffan så då sätter jag mig här. Då gick hon in på sitt rum och stänger dörren och gråter efter pappa.. Och jag bara sitter här ute och gråter nu och vet inte vad jag ska säga till henne.. Hon svarar inte på varför hon inte vill vara hos mig! Usch jag verkligen storgråter..

2013-01-14
xLillaMy
xLillaMy

mini reagerar på den förändring som kommer, d kommer juh ett syskon snart..väntar åxå tillökning å har märkt på sonen att han börjar testa gränser en del emellanåt...men även att han blivit mer kramig än han nånsin vatt tidigare å ska gärna hänga över magen å d e inte så skönt alla gånger..

går hon inte 15 timmar heller på dagis just nu?, min son gör det å det går bättre hemma när han vatt på dagis..är visserligen inte lika långt gången som du e ännu, men jag brukar sitta med sonen då som då å göra saker bara han vill..å nu när vi fått snö så är det toppen, han springer inte iväg som han gör annars..å jag får juh inte å kan inte hinna efter honom så jag haft lite dåligt samvete vissa dagar när jag inte gått ut med han men då vet jag iaf han varit ute en stund på dagis.. och när pappa kommer hem så brukar han få följa med till affären å d brukar vara skoj då han älskar det även att han e sur å tvär innan utan anledning..

du e absolut ingen dålig mamma..förstår att d e jobbigt å höra mini säga som hon gör å reagerar..ett tips är att låta henne hjälpa till när nästa kommer, tex hämta blöja, eller kräklapp osv det kan göra att avundsjukan blir mindre men att även ha stunder då d bara e ni, så hon får känna sig 100% mammas åxå...skickar kram å tålamod

2013-01-15
wintersorrow
wintersorrow

Sån där är man ju själv också i och för sig. Vissa dagar stör man ju sig på folk i största allmänhet och kanske på sin man i synnerhet. Utan någon egentlig anledning. Det är säkert samma för de små. De har ju sina dagar de med. :-/

2013-01-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

Ja, det är jättejobbigt :( Man vill ju inte att de ska behöva känna så! Men man kan väl inte förhindra det helt förmodar jag..

Ja, tack o lov så är hon inte långsint :)

2013-01-14
xLillaMy
xLillaMy

Det måste vara jobbigt när de reagerar så där. Tur att ni blir kompisar ganska så fort igen. :-)

2013-01-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader

Tack för ert stöd! Kan kanske vara så som du säger majsan, men det är ju inget jag märker av själv isf..

Men det blev bättre sen och jag fick en massa kramar av henne ♥

2013-01-14
xLillaMy
xLillaMy

Kram på dig. svårt att inte ta åt sig men du är en bra mamma, hon kanske bara har lite frustration som måste ut?

2013-01-14
jika686
jika686

Hon började säga så efter vi hade pusslat. Vi hade pusslat två olika pussel och så sa hon att hon ville pussla ett till pussel men jag sa att jag inte ville pussla mer (för hon ska göra tusen andra saker under tiden och blir arg när jag försöker lägga en bit utan att hon "sagt att jag får"). Ganska "krävande" att pussla med henne med andra ord.. Jäkla hormoner, jag hade inte tagit åt mig på detta sättet annars!

2013-01-14
xLillaMy
xLillaMy

Jag tror att hon är uttråkad och vill ha din uppmärksamhet och visar frustration för att du orkar inte lika mycket som du brukar eftersom du är höggravid.

Ibland får man ge sig vika och spela med vad barnet vill och inte ta åt sig när dom säger vissa saker för det gör dom inte för och såra bara att få en reaktion.

2013-01-14
Fideli73
Fideli73

Ni kanske kan spela något spel tillsammans typ in i stallet. Hon låter uttråkad och är nog sur på att hennes mamma kanske inte orkar lika mycket som höggravid.

2013-01-14
Atlantis
Atlantis

de e jobbigt, hur gamla är hon? du vet att hon längst inne att gon älskar sin mamma

2013-01-14
lelin83
lelin83
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...