App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

vändningsförsök på onsdag... :S

percis som väntat vill inte lusen vända sig själv, så nu är vändningsförsök inbokat på onsdag.... känns ju både spännande och lite skrämmande för man har ju hört om att det inte är världens mest behadliga upplevelse, och vad trist och bortkastat det skulle kännas om hon inte vänder sig... nån som gjort vändningsförsök som kan dela med sig av lite erfarenheter?

2013-01-14
mickelina81
mickelina81

det som talar för en vaginal förlossning är ju att det är nr 3 och jag har alltid haft VÄLDIGT kraftiga krystvärkar, men som sagt, det går ju kanske inte om bebis är för stor osv... men nu ska vi inte ta ut saker i förskott utan hoppas att det går bra på onsdag! :)

2013-01-14
mickelina81
mickelina81

helst inte... försöker hellre föda i säte än kejsarsnitt ärligt talat. frågade min bm idag om hur de tänker angående sätesförlossningar här i malmö, och de är tydligen positiva till det, så är jag stor nog och bebis liten nog föder jag mkt hellre vaginalt. skulle känna mig så lurad på min förlossning annars på nåt sätt.

2013-01-14
mickelina81
mickelina81

Jag har itne gjort det men har hört en del som säger att det är väldigt obehagligt och gör ont medan andra inte tycker att det känts nämnvärt mycket..

Blir det planerat snitt om det inte lyckas?

2013-01-14
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...