App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kliar

är i v.31+5 det här kliandet har kommit och gått i ett par veckor... men nu har det hållit på i flera dagar... har testat att både bada i babyolja och smörjt mycket ifall det skulle vart pga torr vinterhy... Men nu börjar det klia på handflatorna också. Absolut mest kliar det på halsen/nacken, brösten, under magen, armarna och nu handflatorna. Ibland är brösten och decoupaget alldeles rött och varmt, påminner om solsveda... Har kliat på magen och handflatorna förra graviditeten också, alldeles i slutet... men nu kliar det mer och på fler ställen. Hur mycket kliande räknas som "normalt"

2013-01-14
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Så där hade syrran så prata med BVC. Det kan vara gravid-klåda. Hon blev igångsatt men var ändå i slutet av sin graviditet. Vet dock inte hur dom gör för dig för VI har lite för lång tid kvar. Men prata med dom, kanske dom har medicin eller några andra tips.

Lycka till!

2013-01-14
Gunilla1987
Gunilla1987
Barn på 1 år och 9 månader

tänker också levern... det är ju en av de där sakerna de varnar lite för. på mig brukar det klia s*tan på mage och armar mot slutet, men att det kliar på handflatorna ska tydligen vara nåt slags varningstecken. kolla upp pronto!

2013-01-14
mickelina81
mickelina81

Gå till läkaren!!! Jag gick runt och hade jobbig klåda och utslag hela graviditeten och trodde det berodde på hormoner, man får ju så mkt konstigt.... När det inte blev bättre efter förlossningen gick jag till läkare och det visade sig att jag har en hudsjukdom som går att behandla, så jag led helt i onödan.

2013-01-14
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...