App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Jag blev så förbannad!

Var på bio idag. Några rader framför oss sitter en familj. Rätt som det är springer mamman och sonen ut, pojken spyr i trappan sedan fortsätter de ut. Efter en stund kommer de tillbaka. Hon säger inte till personalen om spyan. Efter en stund kommer pojken (7-8år) springandes igen, kräks i trappan och sedan springer han ut. Ingen förälder följer med... Efter en stund kommer de tillbaka och de ser klart filmen... JAG säger till personalen som städar och ser till att ingen går i spyan. Vad tänkte de på?

2013-01-13
emcb
emcb

Ja men precis! Varför åkte de inte hem??? Och att pojken fick gå iväg andra gången själv... Min son tycker det är väldigt obehagligt att kräkas så jag hade aldrig kommit på tanken att låta honom gå iväg själv. Det kunde ju hänt honom något, blivit ännu sjukare och så sitter de kvar och ser på filmen... Ju mer jag tänker på det ju argare blir jag. Satt och funderade på att säga till föräldrarna men jag kunde inte lämna mitt eget sällskap.
Morr!

2013-01-13
emcb
emcb

Men herregud! Stackars pojke, och stackars er som fick sitta i stanken! Snacka om taskigt omdöme!

2013-01-13
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Skämtar du eller!

Om nu pojken blev dålig under filmen och spydde så kan ju inte det hjälpas men, spyr man inne i salongen så säger man till personalen och sen åker man HEM inte gårman  tillbaka och ser klart filmen. Vilka puckon till föräldrar och stackars pojk!

2013-01-13
Fideli73
Fideli73

Men blääh!

2013-01-13
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

kommer HAN tillbaka, ska det stå.

2013-01-13
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...