App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Gravid?

Hej! En fråga Hur många dagar efter samlag eller före mens kan man känna av graviditet symptomer? Kommer inte ihåg hur det var. Ska ha mens om 6 dagar o känner mig en aning tröttare, brösten har blivit lite större och känner mig svullen i magen.... Kan det vara nåt? Tacksam för svar!

2013-01-12
Mammys
Mammys
nyfödd bebis

Gisn..en del har nidblödning i början å en del blöder ett bra tag så d e klart att d e klurigt..men skönt att bebisen mådde bra:) lycka till med grav i fortsättningen:)

2013-01-21
wintersorrow
wintersorrow

Nu får jag hoppa in här. Min mens va sen en vecka sen kolla jag mig och jag va med barn men två dagar efter jag fick veta de fick jag e storm blödning och jag bröt ihop och grät. Ringde Gyn och hela köret. Jag va inne på Gyn tre gånger i veckan för jag hade blödningar från och till. Men mitt lilla troll mådde kanon ändå. Hade jag inte kollat mig när jag gjorde de hade jag trott de va min mens och dom vet inte varför jag fått så mycket blödningar men håller koll på bebisen :)

2013-01-21
GISN
GISN

håller med dej emcb!

2013-01-21
wintersorrow
wintersorrow

Jag har fått symtom när mesen borde kommit. Jag har aldrig testat mig innan menen är förväntad, ser inte poängen med det. Det som kan ske då är att man får ett plus men san sker ett tidigt missfall och mensen kommer som beräknat. Bättre då att vänta, tycker jag personligen.

2013-01-21
emcb
emcb

oj! har aldrig tagit test så tidigt å haft tanke på att jag va gravid;) för mej har det nog dröjt över en månad, nästan 2 minst..fast iofs denna gången så fanns känslan ovanligt tidigt, iomed jag brukar alltid bli nästan snustorr veckan innan mens men d blev inte så utan va snarare tvärtom å sen när jag tog testet så va d klart positivt:) har oregelbunden mens å den brukar aldrig komma vid 4 veckor utan snarare dröja runt 6 veckor så kanske e därför;) denna gången köpte jag clearblue digital å den visade på gravid mer än 3 veckor:)

 

Grattis om d verkligen är ett pluss nu iaf för dej:)))

2013-01-21
wintersorrow
wintersorrow

Plussade precis med clearblue :) Fyra dagar innan mens och det var inte morgonurin... Starkt plus dessutom så det är nog olika vad som funkar. Kännde också starkt på mig att jag var gravid så våra kroppar är nog vad vi ska lita på :) Om allt går som det ska kommer nr 3 i slutet av september!

2013-01-20
Pjarren
Pjarren

Det blev negativ med clearblues förrigår.

Igår efter jobbet gick jag till Doc Morris o köpte deras. Kl 20-21 gjorde jag testet ock det visade POSITIV!!! Det ska vara 2 sträck (1 sträck= ej gravid) Det kom upp ett lite svagt sträck nr 2 men jag antar att det var för det inte var morgonurinen.

Tack så mycket för era tips o kan starkt rekommendera vidare "Doc Morris" test sticka!

2013-01-15
Mammys
Mammys
nyfödd bebis

Doc morris ska det stå :D

2013-01-14
junior3
junior3

Jag köpte oxå dr morris och det visade positivt 1 vecka innan mensen skulle komma,svagt men endå =)  4ra dagar innan mensen så köpte jag clear blue digital.. och då visade det gravid..=)

2013-01-14
junior3
junior3

Jag tog ett test när jag skulle haft mens men det visade negativt, provade en vecka efter och då va jag gravid. Så det är nog olika

2013-01-12
Liisa89
Liisa89

Tack alla för era svar!

Hade redan köpt Clear blues test ( 2-3 dagar sedan hihi), dubbla. Ska ändå testa imorgon bitti ^^

Ha det bra!

2013-01-12
Mammys
Mammys
nyfödd bebis

Doc Morris test för 69kr visade positivt för mig dag 5 efter samlag, medans clearblue visade ej gravid, så köp Apotekets doc Morris egna test, det hade oxå känsligaste testet som jag kunde hitta på marknaden i juni... Lycka till

2013-01-12
Yraldi
Yraldi

Ta ett digitalt gravtest, dem går att ta 4 dar innan beräknad mens. symtom på graviditet är ju snarlika mens symtom. Antingen vänta ut mensen eller ta ett test :-)

2013-01-12
loveisjustyou
loveisjustyou
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...