App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid?

Hej! En fråga Hur många dagar efter samlag eller före mens kan man känna av graviditet symptomer? Kommer inte ihåg hur det var. Ska ha mens om 6 dagar o känner mig en aning tröttare, brösten har blivit lite större och känner mig svullen i magen.... Kan det vara nåt? Tacksam för svar!

2013-01-12
Mammys
Mammys
Barn på 1 år och 7 månader

Jag har fått symtom när mesen borde kommit. Jag har aldrig testat mig innan menen är förväntad, ser inte poängen med det. Det som kan ske då är att man får ett plus men san sker ett tidigt missfall och mensen kommer som beräknat. Bättre då att vänta, tycker jag personligen.

2013-01-21
emcb
emcb

Det blev negativ med clearblues förrigår.

Igår efter jobbet gick jag till Doc Morris o köpte deras. Kl 20-21 gjorde jag testet ock det visade POSITIV!!! Det ska vara 2 sträck (1 sträck= ej gravid) Det kom upp ett lite svagt sträck nr 2 men jag antar att det var för det inte var morgonurinen.

Tack så mycket för era tips o kan starkt rekommendera vidare "Doc Morris" test sticka!

2013-01-15
Mammys
Mammys
Barn på 1 år och 7 månader

Jag tog ett test när jag skulle haft mens men det visade negativt, provade en vecka efter och då va jag gravid. Så det är nog olika

2013-01-12
Liisa89
Liisa89

Tack alla för era svar!

Hade redan köpt Clear blues test ( 2-3 dagar sedan hihi), dubbla. Ska ändå testa imorgon bitti ^^

Ha det bra!

2013-01-12
Mammys
Mammys
Barn på 1 år och 7 månader

Ta ett digitalt gravtest, dem går att ta 4 dar innan beräknad mens. symtom på graviditet är ju snarlika mens symtom. Antingen vänta ut mensen eller ta ett test :-)

2013-01-12
loveisjustyou
loveisjustyou
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...