App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Äldre föräldrer -lat??!!

Måste fråga er som har den åsikten, vad grundar ni det på? är själv 37, 38 i mars och väntar mitt 6 e barn nu i början av feb. Anser inte att jag är lat lr bekväm utan gör massor med mina barn.

2013-01-12
jenccy
jenccy
Barn på 2 år och 10 månader

här var det lite ilsk stämning... Varför måste alla börja försvara sig?! Det var väl ingen anklagelse TS skrev...?!
Min egen mamma var 42 när hon fick min lillebror och säger själv OFTA att hon önskade att hon hade samma ork som jag och syrran har med våra barn... Lillebror får följa med oss på alla aktiviteter eftersom hans egna föräldrar inte orkar. Och han är ensam barn i huset.

Sen finns det många "äldre" mammor som går till öppna förskolan och dem orkar på ett helt annat sätt än min mamma någonsin skulle göra.

Åldern har inget med lathet, bekvämlighet etc. att göra. Det är INDIVIDUELLT!!

2013-01-12
zmiley
zmiley
Bebis på 7 månader

oj här var visst mer livat.. jag skrev i den andra tråden..
jag skriver här med
lathet kommer inte med ålder för så jävla gammal kan man inte vara för å skaffa barn.normalt sätt.
det handlar om personer.
tycker det är.ganska omoget och naivt att generalisera människor på det sättet åt vilket håll det än är.
Det e lite därför vi har trist attityd i samhället. Folk har så mycket förutfattade meningar om hur saker är eller hur personer beter sig.
Alla ska kategoriseras, invandrare i ett fack, kvinnor å män i varsitt, barn i ett, adhd ungar i ett, dyslexi i ett, rödhåriga i ett, glasögon i ett, gamla morsor i ett å unga i ett..
helt ärligt inte undra på att det e krig i världen..

2013-01-12
osisen
osisen

Jag tror att det handlar om personlighet. Alla är unika och en del är säkert "lata" men det har inte med åldern att göra utan med hur man är som person. Sedan kan säkert jobb, hem skötande osv spela en roll i om man hinner göfra saker eller inte. Huvudsaken är ändå att barnet är älskat.

2013-01-12
Oktoberbarn87
Oktoberbarn87

Var skriver jag att unga inte kan ditten och datten?

2013-01-12
Hurricane
Hurricane

Det är nog fler än vi som inte är läskunniga i så fall..

2013-01-12
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 6 månader

Klart man får ha en åsikt, det är väl därför vi disskuterar eller? Men ni verkar ju inte helt läskunniga. Jag försöker hela tiden säga att ålder inte är den avgörande faktorn. Jag tar inte åt mig, jag menar bara att ni skriver ju att skillnaderna ligger i ålder. Jag menar att så inte är fallet. Det är andra saker som spelar in. Ålder är bara en siffra som man så klyshigt säger.

2013-01-12
Hurricane
Hurricane

Herregud vilken debatt, tydligen får man inte ha sin åsikt här inne.. Tråkigt! Detta är bara löjligt. Ingen som sa att äldre var lata, VISSA är det tyvärr men ta inte åt er och gör så stor grej av det om det inte gäller er!!

2013-01-12
jessicamalin
jessicamalin
Barn på 3 år och 6 månader

Måste bara  berätta att min mamma som blir 69 år till sommaren passade våra barn några timmar igår för våra arbetstider krockade. Hon promenerade till en lekplats 1 km bort med dem och spenderade några timmar där gick hem med barnen fixade mat röjde i köket och hantvättade några kläder (trasig tvättmaskin) och möter mig med ett leende. Hon tycker att barnen är så underbara.

Fast hon säger att hon märker att hon inte orkar lika mycket som förr...

2013-01-12
Atlantis
Atlantis

Men nellie du säger ju hela tiden att det är pga åldern som vissa är lata. Kan det inte vara så att det är andra saker som spelar in? Tror du din mamma hade orkat mer om hon var yngre? Jag själv har all ork i världen för mina barn nu. När jag var yngre hade jag det INTE. Då satsade jag på jobb och annat vilket gör att jag idag kan erbjuda massa trygghet i form av tid och ekonomi till mina ungar.

2013-01-12
Hurricane
Hurricane

hahah ja atlantis du är verkligen lat, precis som mig ;)

2013-01-12
jenccy
jenccy

Jag måste vara jätte lat är 41 år väntar 7:e barnet har 2 hundar 3 kaniner en överviktig man som inte orkar göra så mycket och dessutom jobbar jag 80 % och har en timmes resväg tor.

Barnen har varje vecka en massa aktiviteter, tandläkarbesäk, möten i skolan och kalas och ska skjutsas hit och dit så jag kan erkänna att jag inte gör en massa med mina barn för tiden räcker inte till med all tvätt, matlagning, läxhjälp och städning osv.

Fast förra veckan var vi och simmade och jag var i Ullared med min tonårsdotter som INTE har några kläder..........

Kalla mig lat :)

2013-01-12
Atlantis
Atlantis
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...