App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tips för igångsättningsförlos​sningar!

Jag blev igångsatt eftersom jag hade gått över tiden två veckor. Igångsättning kan ta olika lång tid för olika kvinnor, det beror bl.a. på hur mogen livmodertappen är. Min livmodertapp var inte så mogen så det blev mycket väntan på sjukhuset. Det var jag ju dock ganska van vid eftersom jag redan hade väntat på vår lilla dotter i 42 veckor =) Så mitt tips till alla som ska bli igångsatta; var beredd på att det kan ta lååång tid! Ta med er någonting att läsa (bok, skvallertidning), någonting att göra (kortlek, korsordstidning), någonting att äta för att hålla energin uppe (godis, smörgås, frukt). Och slutligen; oroa er inte, jag lovar att er bebis kommer ut förr eller senare! Lycka till!

2013-01-11
nea_li
nea_li

Har en vän som blev igångsatt. Ifrån att de satte droppet tog det 3tim till bebisen var ute! Verkar som att igångsättningar är lika olika som vanliga förlossningar!

2013-01-11
emcb
emcb

blev igångsatt 37+0.tvillingarna föddes 37+1. tog ca 26 timmar från att bm satte in en "tablett".

13 timmar efter vattnet gått föddes de.var inlagd 2 veckor innan de föddes.gjorde inget särskilt.tiden rann iväg ändå.

2013-01-11
Emilie7
Emilie7
Bebis på 12 månader

Akut=slut.. Dumma iPhone ;)

2013-01-11
jessicamalin
jessicamalin

Blev igångsatt efter nästan 43 veckors väntan.. Hade då vart öppen 4 cm i 2 veckor, tog hela 36 timmar och slutade ändå med slut snitt.. Så jag hoppas nästa vill komma ut liiiite snabbare ;) ta hand om er! :)

2013-01-11
jessicamalin
jessicamalin

Jag blev igångsatt för att jag ville ha epidural och inte kunde ta de hursomhelst då jag gick på fragmin, det tog 4 timmar totalt från att de satte ballongen på mig.. Då var jag redan på G, hade öppnat mig 2 cm och hade småvärkar och livmodertappen var mogen... Fast då var dte ju mitt andra barn också, kan ju bidra.

2013-01-11
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...