App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skötbord

Hej, undrar var ni haft ert skötbord ståendes? Orginaltanken var att vi skulle haft vår i badrummet nära tvättmöjligheter men känner att det kan bli trångt nu när jag stått och mätt.

2013-01-10
Sunsweet
Sunsweet
Barn på 2 år och 7 månader

Badrummet. Vi hade ett sånt som sitter på vägen, som man fäller ner när det behövs användas. Kanon smidigt!

2013-01-14
emcb
emcb

vi har Sveriges minsta badrum.. vi snackar kanske 3m2 här alltså.
det e en toalett med handfat framför sen är det dusch.. ingen kabin..
vi fick ett skötbord från Ikea som man kabin fälla ihop.. helt fantastiskt!! så det står uppfällt i duschen tills vi ska duscha då fäller vi ihop det å ställer det åt sidan!!
skitbra om man har dåligt med utrymme som vi ju har.. vi har liksom ingen annanstans heller å ha skötbordet så detta e guld värt!
skötbordet har dessutom massor av fack så det får plats med allt å vi har nära till vatten..

2013-01-14
osisen
osisen

badrummet.

jag tycker att man ska försöka hålla toabestyr där inne...

finns ju nedfällbara som man kan montera tex ovaför toan om man inte har annan plats. Bara att fälla upp efteråt, så man kan använda toan igen!

2013-01-10
solskensmamman
solskensmamman

Vi har en skötbädd uppepå tvättmaskinen, med handfat precis jämte. Tog lite letande att hitta en skötbädd som inte var så lång, och som tur är fick vi en långsamt växande unge så hon får ff plats på den. :-)

2013-01-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Vi har jättestort badrum nu, så det står där, men innan vi flyttade och hade ont om plats hade vi det i sovrummet. Vi använder bara våtservetter så det kvittar egentligen och det finns fördelar med bägge. I badrummet stannar blöjstanken där den hör hemma (det kan lukta ibland trots riktig blöjspann) och man har nära till duschen om det har blivit så illa att man måste spola av henne. I sovrummet är det nära och bra om man behöver byta bajsblöja på natten (vilket vi slipper numera).

2013-01-10
annan12
annan12

I barnets rum eller i vårt sovrum. Vi ställde in en skål med vatten när vi behövde, dock kör vi med våtservetter denna gång.

2013-01-10
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...