App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Läkare o sjukgymnast

Idag ska jag få min framtida dom. Ska till en helt främmande vårdcentral o läkare så det känns inte så bra. Men de borde väl kunna se även där att jag aldrig sjukskrivit mej under mina 30. Jag menar, jag är ju inte direkt den som klagar.. Känns som att man måste typ va sängliggande/rullstolsburen för o få sjukskrivas för foglossning. Men jag kanske har fel. För övrigt är jag så stel i hela kroppen. Kommer knappt ner till knästående. Hur är det tänkt att man ska kunna jobba ute hos brukare då som sällan har anpassade hem för oss som arbetar. Många gånger får man ju stå dubbelvikt för o kunna hjälpa o då känns det som att tarmar o bebis trycks mot lungorna så luften pressas ut o man blir svimfärdig. Okej, enough wining. :-) Here we go!

2013-01-10
beckusen
beckusen

Jag jobbar oxå i hemtjänsten. Fick havandeskapspenning förra gången. Har iaf inte hört nån som inte får det inom den yrkesgruppen. Förstår om du tycker det är tungt :-( Man känner sej så klumpig o man flåsar för minsta ansträgning. Lycka till du oxå!

2013-01-11
beckusen
beckusen

Jag är i v 30 och jobbar i hemtjänsten har sökt havandeskapspenning från 1/2 och hoppas det går i genom för nu är det så himla tungt känns ju konstigt att hjälpa folk när jag själv behöver hjälp upp från sittplatser och golvet. Hoppas dom snabbar på sig med beslutet...

2013-01-10
Idussen
Idussen

Hej! Skönt o höra att det är fler som har behövt ansöka om sjukskrivning även om det som sagt aldrig är rolig förstås. Jag har köpt ett nytt bälte nu iaf. Mitt gamla tilhörde nog den forna tiden. :-) Läkaren var gynekolog o fullt förstående. Thank god. Han sjukskrev mej 25% så nu jobbar jag 60%. Känns helt okej. Ska bara tala med chefen om att möjligen få jobba mån-fredag. Hoppas.. Jag har gjort 22 veckor nu. Så 10 veckor till havandeskap.. om det går igenom.

2013-01-10
beckusen
beckusen

Jag är sjukskriven pga foglossning sen vecka 20. Har varit det med de tidigare barnen också. Tyvärr är det ofta strul med fk och det krävs ibland massa kompleterande uppgifter och kan ta tid. Vad ja fått höra är att man typ ska vara så dålig att man minst går med kryckor för att fk ska godkänna det. Men som sagt, det går. Lycka till

2013-01-10
Hurricane
Hurricane

vilken vecka e du i? hoppas det går bra.. även om det aldrig e kul å behöva bli sjukskriven.
har du ansökt om graviditetspenning?
Lycka till och hoppas de lyssnar fast de gör de nog.. e väl sen när fk får intyget som det spännande börjar, ska deras läkare godkänna eller ej.
Håller tummarna å tår !

2013-01-10
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...