App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

åldersskillnaden

Hej. jag fick min första dotter för lite mer än 4 månader sedan. Vi vill gärna ha ett tätt syskon, men hur tätt kan man ha? funderar på att bli gravid i juli igen för att få ett vår barn. Då kommer de skilja två skolår mellan dom. Är de ok? vill ju skola in Elvira ( första dottern) på dagis strax efter ett år. finns de något som säger att man borde vänta längre mellan graviditeteran?

2013-01-08
Sara_Erik
Sara_Erik
Barn på 2 år och 4 månader

Man säger ju att det tar lika lång tid för kroppen att läka helt som det tar att vara gravid, alltså nio månader. Därefter hade jag försökt igen om jag ville ha tätt. Sen får man ju se om det går som sagt, kanske är det inte lika snabbt gjort att bli gravid som man själv vill och planerar.

2013-01-08
annan12
annan12

jag tänkte skola in henne och sedan jobba. men enligt FK så grundar dom Fp på samma som de tidigare barnet om man.är gravid inom 1 och 1\2 år igen. men vill jobba lite mellan för att ha annat att göra

2013-01-08
Sara_Erik
Sara_Erik
Barn på 2 år och 4 månader

Min erfarenhet säger mig att väldigt få kan planera detta... Vi ville ha tätt, kroppen ville annorlunda. Det blev 5 år emellan och det är bara att gilla läget. Nu ser vi fördelarna med detta, men det finns fördelar med tätt också.

2013-01-08
solskensmamman
solskensmamman
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...