App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan knappt gå längre

Är i v 18 och har haft foglossningar i några veckor nu. Men den senaste veckan har varit riktigt hemsk. har så ont i mitt blygdben att jag inte klarar något alls. min man fick bära mig till toa i går kväll. Var ska detta sluta? Är ju bara i v 18. Har bokat tid till sjukgymnast men det är ju lite tid dit. Hjälp mig! Jag vet inte vad jag ska göra för att lindra det, ingenting hjälper. Har ni tips?

2013-01-07
mrsme
mrsme

Jag fick akupunktur mot min foglossnings smärta, det lindrade och satt i ett dygn efter ungefär.
Man kan även använda sådana där elektroder, kommer inte på vad de heter... Men fråga sjukgymnasten ibland kan man hyra av dem eller så vet de vart du kan hyra. Även bra att använda mot förlossningssmärta också.
Ta små steg när du går. Backa ner i trappor, det brukar hjälpa lite! Sov med en kudde mellan benen och en under magen och en att lägga armen då avlastar du tyngden över bäckenet. Men sådana tipps kommer säkert sjukgymnasten att ge!
Gå och bada, det tyckte jag var skönt, kunna slappna av i varmt vatten när magen blev tyngre, slippa tyngden på bäckenet för en stund. Blir hemskt tungt när man ska upp ur poolen igen bara :-)

2013-01-07
emcb
emcb

Lite förvirrad. Jag är totalt blåst känns det som. Blir rädd för mig själv ibland. Tur man inte jobbar just nu, vet inte hur många patienter jag hade lyckats skada på vägen.

2013-01-07
mrsme
mrsme

Foglossnings bälte har jag köpt idag. Rätt skönt men tar ju inte allt

2013-01-07
mrsme
mrsme

Ha ha gravid hjärna deluxe här. Svarade på inlägg på en annan internet sida här. Jösses nu är det illa :-) läkaren har jag fått tid till D 17 jan. Har riktigt svårt att röra mig.

2013-01-07
mrsme
mrsme

Tack och lov är jag redan sjukskriven. Tack flöt era tips. Ska prova plastpåse i bilen. Pyjamas kan jag inte ha. Då svettas jag floder .

2013-01-07
mrsme
mrsme
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...