App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Imorgon börjar inskolningen!!!!

Förstår ni eller?!?!?!?!?!? MIN LILLA BEBIS BÖRJAR DAGIS!!!!! (förskola ja vet ;P) Usch det är med enbart ångest jag kommer gå dit i morgon, jag är inte alls redo för detta, jag vill verkligen inte börja jobba och lämna bort henne, jag vill inte! Jag älskar mitt hemmafruliv!!!!!! FAN!  Men men jag hoppas lilltjejen trivs iaf och att detta dagiset är lika bra som det grabben gick på! Skit om personalen inte är lika underbar! Det grabben gick på var inte det hippaste å flashigast, snarare tvärt om men OJ va personalen var go! Dom var där för att dom älskade sitt jobb! Jag har inte träffat någon där som har känts som fel man på fel plats!  Nej fy, snart är det jobb dagis, fritids å ja, livet tillbaka igen så att säga.. :/ Hoppas dock på att finna en ny arbetsplats innan året är slut.. något närmare eller åt andra hållet så jag slipper vägtullarna. Helst närmre!

2013-01-06
osisen
osisen

tiden går så fort eller hur? idag ska min tös tillbaka till dagis efter att ha varit ledig i nästan 3 veckor och jag börjar skolan om två veckor efter att ha varit ledig 1 1/2 år känns mycket konstigt hehe kändes som igår jag fick veta att jag var gravid:-)

2013-01-07
majbarn5
majbarn5
Barn på 2 år

Jag längtar efter att få LÄNGTA efter min lilla tjej! Och att få träffa henne på eftermiddagarna! Ska bli jätteroligt att se hur hon kommer utvecklas, börja prata, leka med andra barn. Jag är oväntat positiv till detta, för egentligen älskar jag också att vara hemma! Men jag har varit hemma i 22 månader nu, så det är dags att göra nåt nytt nu. :-)

2013-01-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Min lilla tjej börjar snart hon oxå. Fattar inte vilken ångest jag har över att inte få spendera dagarna med mitt lilla gryn längre :(

2013-01-06
idafia85
idafia85
Bebis på 14 månader

Våran börjar ju på tisdag, och vi längtar! Ska bli så jäkla kul! Och dessutom längtar jag lite tillbaka till jobbet och få ingå i ett annat sammanhang igen. Inte bara vara mamma. :-P

Lycka till i morgon!

2013-01-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...