App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bebis har vänt sig nedåt, mycket sd och stickningar/ilningar

Var på kontroll i onsdags (v.30+1 då)... Bebisen har vänt sig nedåt, fast det var ingen "nyhet" för jag har känt stickningar där nere, och en hel del stickningar/ilningar idag och jag vet ju att det känns så när bebben "borrar" ner huvet och fixerar sig... Annars hade jag tänkt att bebben ju faktiskt hinner vända sig upp och tillbaka igen, också, men eftersom det känns som den vill längre ner. Bebisen sparkade hårt igår upp mot revbenen och samtidigt kände jag sticket mellan benen... Men tanken slog mig nyss, att är det inte lite tidigt?! Alla mina barn har fixerat sig mellan v.34-36... men v.30?! Så idag har jag börjat på "BB-väskan"-listan... tänkte packa den nästa vecka när barnen går till dagis igen... Jag har mycket sammandragningar också... inget konstigt med det heller... har haft dem i stort sett hela två sista graviditeterna, men dem börjar bli starka... Jag har fött barnen #1: bf+4, #2: bf-7 och #3: bf+5... så borde hamna nära bf... men man vet aldrig. Vad skulle ni gissa på? Bebisen leker och luras lite... eller inte?!

2013-01-05
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader

Å, nu fick jag en obehaglig skänsla. Jag har inget gjort något hemma. Här om dagen började jag tänka på bb-väskan. Kanske man ska sätta igång. Jag är bara 29+ eller vänta nu, det borde vara 30+0 för den 17/3 är en söndag men min barnmorska skulle säga 29+, jag vet inte. 

Stickningarna har inte jag men foglossning och en halsbränna som jag blir tokig av. Och så har sparkarna kommit mer och mer under revbenen. 

Kommer säkert inte fören den ska men det är lika bra att vara i tid.

Lycka till!

2013-01-06
Gunilla1987
Gunilla1987
Barn på 2 år

ja... fick plötsligt en sån stark känsla att jag måste bli färdig nu med allt jag hade tänkt hinna innan bebis. Förbereda inför en bra start liksom... Bara fick en stark känsla att jag fick "bråttom".
Samtidigt känns det som en klichè för nästan alla gravida går och tror att de ska föda tidigare... Men jag väntar gärna till bf, och sover ikapp mig lite innan det är dags :) ...blir bara inte av med känslan att det blir bråttom...

2013-01-06
zmiley
zmiley
Bebis på 12 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...