App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad heter era barn?

Jag vill veta vad era barn heter i Tilltalsnamn och i Andranman, jag vill också veta hur ni kom på namnet eller om det t.ex är ett släktnamn eller något. Hittills har jag fyra små pojkar, och vill gärna har fler. Det första namnet är deras tilltalsnamn Dem heter Noah Charlie Jake Lucas Elliot Isac Justin Matthew Dylan Zach Harry Joachim

2013-01-05
LinaNB
LinaNB

Min lilla ögonsten heter Alice Thea Maria. Alice är hennes tilltalasnamn och kommer utav att jag sen jag var drygt 10 hela tiden sagt att om jag får en dotter ska hon heta Alice, tyck det är e ett fint namn. Thea efter hennes farmor och Maria efter min mamma ( heter även jag i andranamn)

2013-01-06
ica_86
ica_86

Min son heter Leo Sven Gunnar. Leo för vi tyckte va så himla fint. Sven efter min farfar å Gunnar efter min sambos morfar:-)

2013-01-06
EmmaSa
EmmaSa

Har två flickor.. 

Alyssa Hope och Aleah Rose, Valde amerikanska namn eftersom jag är amerikan från början, har familjen kvar där. Barnen är amerikanska medborgare och vi planerar att flytta till usa i framtiden. 

Samtidigt ville vi att namnen skulle fungera i sverige också och även i Libanon, där min man är från. Valde namnen för att vi tyckte dessa var fina och funkade ihop.

Planerar en till, blir det en flicka får hon heta kaylee, Kaitlyn eller kailyn . Andra namn winter.

2013-01-06
SandyMarie
SandyMarie

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2013-01-06
SandyMarie
SandyMarie

Kevin Alexander - Kevin för att sambon alltid önskat sig en son vid namn Kevin, och min älskade mormor heter Alexandra i andra namn men till en son fick vi välja den maskulina formen.
Kim Salomon - Kim för att det var det engelska namnet min far hade i skolan och det var ett fint minne han talat om så många ggr... Salomon var min kära farfars andranamn.
Kasper Johannes - tja... vi kom på att vi råkat välja namn på "K" till dem två första så vi tänkte fortsätta på den linjen.... vi letade, och letade... stod mellan Kasper och Kaspian... Ingen särskild anledning, men Kasper passade bäst med Kevin och Kim. Johannes var min morfars andranamn.

Nu väntar vi troligen en fjärde pojke... Han kommer få heta Kristian som är min lillebrors andranamn. Andranamnet är inte bestämt, men förmodligen blir det någon variant av min farmors andranamn eller så väljer vi något från sambons fars namn...
Vi har inget tjejnamn egentligen... men det som följt med sedan vi blev gravida första gången är Hannah Angelina... Sen har mina tre små killar döpt min mage till Margareta?!! Så det skulle bli tre namn till en ev flicka eftersom dem har gjort en "grej" utav det... Vi säger att det är en lillebror, men det tar dem inte till sig.

2013-01-06
zmiley
zmiley
Bebis på 9 månader

Jag är gravid nu, och har inga barn sen tidigare, men jag vill ha namnen Emanuel om det är en pojke! Och Melina om det är en flicka! Fast jag ville egentligen ha Liam/Oskar/Elias som pojknamn men det ville inte pojkvännen så det bli Emanuel där!:) Melina kom jag på efter en film! Det var en söt flicka med i en dokumentär sedan så efter det började jag gilla de namnet!:) skulle jag få två tvillingar(tjejer) så skulle dom få heta Melina och Melinda! :D

2013-01-06
FriidaN
FriidaN
Barn på 3 år och 10 månader

Min flicka heter Julie Elisabet maria.. Tilltals Julie! Elisabet efter min mormor som hastigt gick bort några mån efter ja blev gravid.. Och Maria är släkting till sambon :)

2013-01-05
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

3 flickor o troligtvis en tös till i magen :) de heter Molly, Smilla o Minna. De har inga mellan namn.

2013-01-05
Bellis80
Bellis80
Barn på 1 år och 11 månader

Ingrid (tilltalsnamn); förslag från en av hennes kusiner (hans fröken på dagis hette det, och vi gillade namnet)
Märta: efter min mormor
Margreth; efter min mans mormor

2013-01-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Son ska det stå, inte som! Och jenccy: Billy och Billyjean var såå fint! :)

2013-01-05
jessicamalin
jessicamalin

Min som heter Hugo Christian! Hugo som tilltalsnamn, alltid vart ett favorit namn så var inte så svårt o välja! O Christian är efter Hugos pappa/min sambo :)

2013-01-05
jessicamalin
jessicamalin

Har en son som heter Hans Lucas.

Lucas är hans tilltalsnamn som är efter Emil i Lönnebergas häst och Hans efter min underbara pappa.

2013-01-05
Fideli73
Fideli73

har 3 pojkar

William,Bert,Gösta (Bert kommer från barnens farfar och Gösta från deras Gammelfarfar)

Isak,Karl,Gunnar (Karl är ett släktnamn från min sida och gunnar är från deras gammelfarfar).

Mio,Fox,Mulder (Fox och Mulder är från Arkiv x och Mio från Mio min Mio).

William och Isak valde vi för att vi tyckte om de namnen :).

2013-01-05
Emilie7
Emilie7
Bebis på 16 månader

david martin billy william billy julia billyjean daisy linn billyjean jenny alexander billy tristan billy är efter min pappa, daisy efter farmor martin är pappana andranamn o jenny mitt namn. ska ha en liten svea billyjean helena bf 6 feb oxå där är namnet helema efter min faster :)

2013-01-05
jenccy
jenccy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...