App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Började alla era förlossningar på samma sätt?

Ni som fött flera barn alltså. Tex om det började med att vattnet gick på första så gjorde det det på de andra med? Eller började det olika?

2013-01-04
xLillaMy
xLillaMy

såg nu att du ville hur de va för dom som fött flera barn. skrev ändå ja;-) syrran har fött fyra barn och alla har startat med att vattnet gått hemma:-)

2013-01-05
EmmaSa
EmmaSa

Hej! För mig började det med att värkarna blev tätare, kändes som ett spännband runt magen å ryggen. Detta va vid 23 på kvällen åkte in då jag hade 3 värkar på 10min som varade i ca 1min. kl 01 gick vattnet och kl 04:11 är min son född. gick ganska snabbt för att vara första gångs föderska:-)

2013-01-05
EmmaSa
EmmaSa

De har börjat på lite olika sätt, några med värkar, ett par med att vattnet gick och slutligen den sista då det sipprade vatten och glesa värkar genom så gott som hela förlossningen, denna förlossning tog längre tid än de övriga :-)

2013-01-05
Känguru
Känguru

Båda började med värkar. Men första kom smygande. Andra så satte det igång med regelbundna värkar på en gång.

2013-01-05
jika686
jika686

Med första kom värkarna smygandes och blev sakta regelbundna. Med tvåan kom första värken helt utan förvarning och de var med en gång regelbundna! Dock gick inte vattnet spontant någon av gångerna, utan bm tog hinnorna i samband med krystvärkarna.

2013-01-05
emcb
emcb

med första vakna jag av att det blev blött i sängen, trodde ja kissat på mej. sen när det rann igen när ja va vaken förstod jag att det va nåt annat å ringde förlossningen å vi fick komma på kontroll..
jag hade svaga värkar men det va inte på g än sa dom, bara förvärkar .
vi skickades hem igen. sonen e född ca 1,5-2h efter vi blev hemskickade med det beskedet.

med andra vaknade jag av värkar inte speciellt jättekraftiga men regelbundna.
6h senare e dottern född.

2013-01-05
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...