App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jobbig längtan!

Jag har en så jobbig längtan efter min lilla skatt. Kan börja gråta bara av att tänka på det. Hur jag så desperat gärna vill att h*n ska vara hos mig nu! Blev gravid 2011 och sedan missfall i februari 2012, missfall igen i juni 2012 så är kanske därför det känns som jag väntat en evighet. Känner mig knäpp som längtar så här oerhört mycket, är det någon annan som känner igen sig? Känns så överdrivet men kan inte hejda mina känslor inför det hela, kanske är hormonerna som spökar men tror inte det. Dygnet runt tänker jag på mitt lilla barn, och på hur fin h*n kommer vara. Får inte in mycket annat i huvudet. Bebis, bebis, bebis..jag måste trötta ut människor i min omgivning. Men samtidigt kunde jag inte bry mig mindre om det, mitt barn är redan mitt liv.

2013-01-04
Holkan
Holkan

Vet hur det är att behöva vänta. Blev gravid 2011 och fick missfall i 2 månaden och r jag sen upptäckte att jag va gravid igen i september 2012 vist jag blev glad men vågade inte ställa in mig på att bi skulle ha en liten. Va på ett ul i v 8 och vi fick se den lille och höra hjärtat slå. Det lugnade mig lite men inte förrän jag började känna att magen växte kunde jag slappna av. Men veckan innan andra ul va jag supper nervös och när vi kom ditt och kom in i rummet så vågade jag inte titta på skärmen förrän bm sa att det va en aktiv bebis och här e hjärtat som slår som det ska. Först då kunde jag slappna av. Och vågade vända huvudet och titta så ensam att känna så är du inte

2013-01-06
Vlora85
Vlora85

Klart du har all rätt att längta! Snart får du hålla i din pärla! Är så glad att få höra eran lycka.

2013-01-05
babybo
babybo
Barn på 3 år och 9 månader

Håller med föregående insändare. Men självklart får man längta, jag menar hur kan man låta bli?:)

2013-01-05
emcarro
emcarro

För oss tog det tre år innan vi blev gravida. Vi fick hjälp men det blev många misslyckanden. När jag väl blev gravid var jag det till 100% :-) Jag pratade förmodligen av öronen på omgivningen om bebis, graviditet, bebiskläder, vagn m.m. m.m. Men har man längtat länge och fått kämpa för att få sin bebis kanske man är i en lite annan situation än om man blivit gravid lätt. Jag hade sett många vänner bli gravida och få sina bebisar. Jag hade suttit och lyssnat många gånger på deras graviditets funderingar m.m.

Det enda du kan göra är kanske att vara lite lyhörd för om folk tröttnar. En stund kan man ju få prata av sig om graviditet och bebisen men risken finns kanske att vissa tröttnar efter en stund. ;-) Man är olika som personer, jag tycker det är intressant med graviditet och bebisar så jag skulle kunna lyssna på en gravid kompis hur länge som helst utan att tycka att hon tjatar för mkt.

Mitt svar gjorde dig kanske inte så mkt klokare....

2013-01-05
emcb
emcb

Känns skönt att höra från andra:) men blir lite knäpp när bebisen är det enda som snurrar i skallen dygnet runt;)

2013-01-05
Holkan
Holkan

Du överdriver inte! Tycker inte jag! Du har ju väntat så pass länge! :)

2013-01-05
FriidaN
FriidaN
Barn på 2 år och 3 månader

Jo jag tycker också att man får längta men känner att det kanske är överdriven längtan?

2013-01-05
Holkan
Holkan

Klart man längtade! Det har du all rätt att göra!

2013-01-05
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

.

2013-01-05
Holkan
Holkan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...