App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid - igen!

Nu har det mm inte trodde skulle hända hänt! Graviditetstesten visade i dag positivt! Men det är tusan bara, snart 5 månader sedan jag fick min första lilla prinsessa! Detta känns sjukt jobbigt, jag och min sambo tänker precis lika sant vad det gäller påse de positiva och de negativa sakerna med detta. Så i mån ska vi ta kontakt med mvc och sen har vi en hel del att diskutera. Usch, detta va inte va vi väntat oss....

2013-01-03
sandrar
sandrar
Barn på 2 år och 5 månader

har man slarvat å blivit gravid e man ju förannat jävla klantig men trots det är det inte ett fullgott själ till att behålla barnet.. (vet ju inte hur er situation ser ut nu)
Ett oönskat barn är värre att sätta till världen än att göra abort anser jag.
Måste finnas fler själ än att man inte vill genomgå en abort.
Tror nåt så simpelt som en för och emotlista kan hjälpa en att fatta rätt beslut.
Skickar en.kram.

2013-01-04
osisen
osisen

En vän till mig blev gravid trots hon gick på piller.. De hare haft sån problem me den lille eftersom han hade haft kolik.. Både kompisen o pappan blev helt förstörda av att bli gravida igen.. Så de valde abort, vilket min kompis aldrig hade trott hon skulle kunna göra.. Efter aborten lände hon en enorm lättnad.. Så de är så olika hur man känner för alla.. Man ska ju orka med ett nytt liv med, o inte behålla bara för man måste.. Typ.. Lycka till vad ni nu bestämmer er för :)

2013-01-04
Linz
Linz
Barn på 1 år och 11 månader

Ja, dock vet jag ej hur långt gången. Men antagligen inte så långt. Illamåendet har börjat, och överkänsligheten not dofter. Fy vad detta är jobbigt. Abort känns inte heller bra!

2013-01-03
sandrar
sandrar
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...