App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Det här är jobbigt nu...

Mitt bebis sug som i början var en stilla bris har nu tagit över hela min kropp. Jag har en klump i magen av längtan, jag drömmer nästan varje natt att jag är gravid och får en bebis. I verkligeheten har vi inte alls varit säkra på att vi vill ha fler barn, två barn har varit vårt mål... En tredje, kanske... Men för någon månad sedan kände jag mig mer och mer säker på att två räckte. Men vad händer med mig nu? Jag vill bli gravid nu. Detta trotts två jobbiga graviditeten följt av mkt sjukdomar efter förlossningen. Min kropp har tagit såååå mkt stryk av att få barn (värt det ja men kanske inte en gång till...) Min man vill helst inte men han är ändå öppen för det om jag känner att t är väldigt viktigt. :-) Jag vill inte nu, liten är för liten. Så det kommer dröja ungefär ett år innan det blir något EVENTUELLT. Vad jag vill säga är att detta börjar bli jobbigt, att längta efter något så med hela kroppen fast att man mentalt inte vill eller är redo. Och rent praktiskt känner jag att det här är en dum dum dum idé!

2013-01-03
emcb
emcb

Men jag försöker också tänka att det är inte kört, vi får se... Dörren står öppen på glänt. Jag önskar bara att jag slutar drömma. Imorse vaknade jag och la handen på magen, där var ju bara en o jäst bulldeg :-S

2013-01-03
emcb
emcb

Det är så jag har känt tidigare. Jag vill inte börja om igen, jag har tyckt om tanken på att barnen blir större och att vi kommer kunna leva ett annat typ av liv. Göra mer ihop tex. Jag kanske sörjer att jag på något sätt missat baby tiden eftersom jag var så sjuk... Och att liten är på väg ur bebis tiden nu.

2013-01-03
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...