App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hjälp! Hur gör jag (fkfråga) inskolning

på måndag börjar inskolning på dagis.. Dottern är sjuk och det verkar inte ge med sej å sen som grädde på moset så blev en av våra gäster magsjuk så ja risken är ju att vi blir magsjuka IGEN!!! men aja då hade vi ju iaf fått nästan två veckors uppehåll. from onsdag nästa vecka har jag tagit ut semester från jobbet fram till 21 när jag ska börja jobba! Den 21 börjar min mäns föräldraledighet. då ska han vara ledig varje måndag/tisdag. Inskolning tar två veckor. Så hur gör jag då om hon e sjuk nästa vecka och inskolningen blir flyttad framåt.. förutom att ja ställer till problem på jobbet då?!?! Kan jag vabba istället för att ta ut semester och be dem på jobbet flytta min semester? Vet inte vilken månad jag får ut semestern i lön heller så kanske det e försent å flytta med så kort varsel? Hur tusan gör.man? för ja kan ju inte va hemma med dottern när hon e sjuk på semestern å sen inte kunna ta ut en.krona under inskolningen.. för då sjunker min sgi å ja får inte va föräldraledig eftersom jag kommer lämna henne.. Hjääääääääälp.. e sjukt förvirrad :-\ Allting känns så krångligt å skit helt enkelt!

2013-01-02
osisen
osisen

ja självklart ringer jag jobbet å jag tror inte att det e nåt problem.. eller ja vad ska de göra liksom :D man kan ju inte hjälpa om man e sjuk.

När förra tjejen som var mamaledig skulle börja i januari blev det inte förrän mars tillslut för hon fick ingen dagsiplats så de har varit med förr ;)

2013-01-02
osisen
osisen

inte den.tiden man lämnar barnet..
å jag har inte många dagar kvar om ens några :-\

2013-01-02
osisen
osisen

?

2013-01-02
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...