App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

konstant illamående

Har sånt sjukt illamåendenfrån morgon till natt, är gravid i vecka 12 nu och hoppas att det avtar snart men tänkte frågs om råd , ni som har konstant illamående eller haft, hur gjorde ni? Hur åt ni? Ska snart tillbaka till skolan och med mitt konstanta illamående är jag nervös över hur det kommer gå! Några bra tips?

2013-01-02
ungmamma1994
ungmamma1994

min BM tipsade om att man skulle äta kanel. Så jag köpte hem kanelbullar och mådde så mycket bättre efter jag ätit en :)
En konstig kur men man slipper svälja någon tablett, utan man får äta gott ;)

2013-02-02
lisessa
lisessa

Jag spydde flera gånger om dagen till vecka 26 ungefär sen började det äntligen att avta lite. Jag kunde inte ära varm mat och fick inte behålla frukosten lättast att ära var det på fm och sen kväll det innebar att jag hick ner tio kg nu i vecka 29 är jag på samma vikt som vid inskrivningen v 9 och fortfarande minus 4 kg det är bara att härda ut ät frukt och kall mat som inte luktar

2013-01-06
Idussen
Idussen

Postafen funkade utmärkt för mig! Innan dom spydde jag ständigt och mådde illa

2013-01-05
Liisa89
Liisa89

Jag använde Postafen och blev ganska trött framåt kvällen men inte på dagen! Så jag är positivt inställd till att använda dem!

2013-01-04
anjerska89
anjerska89
Bebis på 10 månader

Åkbandet har jag inte testat, däremot postafen vilket jag blev väääldigt trött på, mådde bra av tabletten dom första timmarna, sen blev jag superdåsig och kunde nästan inte ens stå:/ försökt prövat mig fram med kex och att äta ofta och lite samt att äta innan jag går upp ur sängen men inte funkat alls, ska till min barnmorska på inskrivningssamtal vilket är om 3 dagar , men dom får jag härda ut så gott jag kan!

2013-01-04
ungmamma1994
ungmamma1994

Har någon erfarenhet av postades eller liknande illamående-tabletter? Min barnmorska rekommenderade mig det men varnade för arenan kunde bli litet trött.

2013-01-04
ElsaJohanna
ElsaJohanna

har du inte provat såna åksjukearmband eller postafen eller nåt liknande? det finns ju hjälp att få! prata med din bm, du kanske skulle behöva lergigan eller nåt sånt lite starkare om du har såna problem. annars är det ju tyvärr bara klassikerna, typ äta lite och ofta, komma på vad som hjälper för just dig. jag tycker att lite mjölk faktiskt lugnade magen. avokado tyckte jag också var lugnande. mariekex är också nåt som jag provat och gillade, men annars är det väldigt individuellt tyvärr... vissa svär på att det hjälper att ha en vicks blå i munnen konstant, och en gammal huskur är ju ingefärathe eller att gå och suga och tugga på en liten bit färsk ingefära.

2013-01-03
mickelina81
mickelina81

Jag mådde illa och spydde minst tre ggr om dagen enda tills jag var 4 månader. Det var jätte hemsk och tack och lov är det borta nu. Är i vecka 30. Gick ner ca 10 kg då

2013-01-03
zeynom
zeynom
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...