App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

gravid i vecka 12 pappan bryr sig inte.

Hur ska jag börja , sitter bara hemma under dagarna och gråter , är 18 år och pluggar och är gravid i vecka 12, problemet är att min kille inte bryr sig ett skit , ( han är 21 och pluggar samt jobbar) och kommer nu och säger att han inte kommer lägga ut några pengar på barnet/ barnutrustning , och ska tydligen efter han pluggat klart sitt år i november, åka utomlands 1-2 år för att plugga vidare och detta får jag veta nu. Älskar min kille mer än allt men vet inte vad jag ska göra då han bara blir sur såfort jag försöker prata allvar med honom, skulle verkligen behöva någon annans åsikt om detta. Mitt prio ett är ju såklart att barnet ska få det så bra som möjligt!

2013-01-01
ungmamma1994
ungmamma1994

Han och jag bor inte ihop och jag kommer ha pluggat klart innan det beräknade förlossningsdatumet. Vårat förhållande har varit struligt sen en lång tid tillbaka, graviditeten var planerad men pågrund av 3 missfall blev det ett hoppsan för oss båda då vi fick se plusset på gravtestet, men jag är grymt lycklig och tror jag skulle kunna vara ensam mamma och att jag skulle klara det galant , blir så ledsen då det nu känns som han inte vill vara tillsammans mer och barnet som var tänkt skiter han i helt :(

2013-01-02
ungmamma1994
ungmamma1994

ja han kommer ju inte direkt undan att betala för barnet... men det hjälper ju inte er situation.. ni måste u kunna prata om det varesej han tänker vara en pappa som kommer finnas för barnet eller ej.
Vet inte alls hur du ska göra för att få honom att fatta tyvärr. Synd att han e så omogen och naiv.. ingen direkt passande egenskap för en blivande pappa.

2013-01-01
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...