App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

har frågat förut men.. den bästa ansiktskrämen för torr hud??

va ska jag ha???? jag kan inte lägga för stor summa under 200 helst mindre... jag e så himla fnuskig i huden speciellt i t-zonen.. å sen har jag massa jäkla finnar på hakan jämt.. på samma jäkla ställe å de vill liksom inte försvinna..använder basiron men finns det nåt bättre???

2012-12-30
osisen
osisen

Jag rekommenderar Locobase den är riktigt bra. Använder den på min dotter som var väldigt torr när hon föddes men nu är det mycket bättre. Sedan är Veleda väldig bra innehåller inga farliga ämnen osv.

2013-01-01
Tisha
Tisha
Bebis på 11 månader

jag blir extremt torr i ansiktet och använder ärligt talat decubals kräm, den som är till kroppen egentligen och huden har blivit jättefin! jag har också lite problem med fet och oren hy på vissa ställen men jag tycker nästan det blivit bättre sen jag började använda decubal!

2012-12-31
mickelina81
mickelina81

Det är möjligt att det var jag.

Jag la ner stora summor förr på olika krämer men, när jag blev mamma fick jag en annan hud och då fick jag tipset att Apoliva var bra och sen dess använder jag ingen annan.

På sommaren använder jag den för fet hud och på vintern för torr hud då huden förändrar under dessa årstider.

Hoppas den fungerar på dig med.

2012-12-30
Fideli73
Fideli73

Jag rekommenderar miniderm. Ingen parfym, lagom fet om du har blandhud (fet på ett ställe men torr på ett annat). Barnen kan även använda den! Min hudläkare rekommenderade den till mig som har känslig hud.

2012-12-30
emcb
emcb

ja kännetecken igen detta.. visste det va nån som rekommendera en från apoteket det måste varit du.. jag ska köpa den.. jag köpte ju av nån anledning den gamla vanliga när ja va där men den funkar inte till mej.. jag har för torr hud.. det gör liksom ingen skillnad.

2012-12-30
osisen
osisen

Säger bara APOLIVA från Apoteket. Hur bra som helst och finns för både torr och fet hud och kostar runt 70 kr.

Jag har testat dom flesta DYRARE krämerna men, APOLIVA är klart bäst. Det är INTE priset som avgör vilken som är bäst utan ingredienserna och DIN hud vad den behöver.

2012-12-30
Fideli73
Fideli73
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...