App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

tur man inte har pengar över alltså..

jag hade sett ut som ja vet inte vad om vi haft pengar i överflöd.. vafan ja stör mej sjuuuukt på ränderna i pannan som uppkommit.. ska det va såhär?! sKa man behöva bli en jävla rynktant redan nu????? å dom här tuttarna hade utan tvekan fått sej en omgång!!!! jag hade haft snygga naglar å antingen varit hemma med barnen eller haft ett halvtidsjobb med nåt förbannat kul.. jag hade utbildat med till socionom först då såklart!!! hur som helst så hade mitt hår fått gå till frisören en gång i.månaden.. å då inte bara topparna utan.vi snackar förlängning och vi snackar färg!!! aldrig mer utväxt !! Mina kläder hade varit top notch! Jag hade haft inte bara en LV väska utan en i varje storlek! Jag hade haft varenda smycke ur rock by sweden bla !!! jag hade kört en Audi en snygg kombi vit (alltid tvättad) med svarta fälgar å tonade rutor! Jag skulle definitivt haft en skohylla som nått till skyarna!!! ja fan det e tur ja inte har massa pengar för då hade jag varit jag fast någon annan ;-)

2012-12-29
osisen
osisen

å ja skulle inte hjälpa några vänner heller.. ja menar e man rik kan man bara vifta lite lätt med sedelbunten så kommer minst 10 Nya vänner å ställer sig i prydligt led för att slicka sig bruna i fejjan !!!

2012-12-29
osisen
osisen

i så fall borde jag se ut som 12.. ja skrattar jämt för jag e så himla rolig :-) (på riktigt alltså)
Å man måste ju inte dra botox runt munnen.. jag vill ju ha det i pannan.. ;-)
men varför ska du läsa på läpparna? hör du dåligt ?
jag försökte läsa på läpparna på nån på tv igår.. det gick inte alls men jag e osäker på om det va botox som va problemet eller om det helt enkelt va så att jag inte har den talangen :-)
I övrigt skulle jag inte va så noga med välgörenhet å sånt.. det överlåter jag till de mindre rika!! De brukar ju lösa den biffen :-*

2012-12-29
osisen
osisen

hihi du e rolig du :-)

2012-12-29
_CM_
_CM_
Barn på 2 år och 5 månader

å nej jag e inte bitter :-) men när rynkorna börjar synas drömmer man sig bort till en värld av pengaberg ;-)

2012-12-29
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...