App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ni som är/var gravida med andra barnet

När börjar/började ni göra iordning för den nya bebisen? Köpte ni nåt nytt eller var allt begagnat eller delvis begagnat? Och när packade ni bb-väskan? Jag är ju i v.35 och känner mig så totalt oförberedd som man kan bli kanske.. Vi har köpt en ny body till den plus en egen snuttefilt. Vi ska leta upp minis bebiskläder och plocka fram de neutrala. Dock vet vi knappt vart dom är i den här röran! Spjälsängen måste målas för mini hade gnagt lite på ena sidan så färgen släppt. Hela bebisens rum är helt ofärdigt! Inget golv/tak/gips eller nåt än! Och idag när maken hade tid och "råd" att köpa iaf tak så kom han dit 14.10 och de stängde naturligtvis 14.00.. Så jag har en besviken man! :( Är/var ni redan färdiga med allt vid den här tiden?

2012-12-29
xLillaMy
xLillaMy

jag väntar nr 3 och jag tror vi  är beräknade nästan exakt samtidigt (10/2 för mig) och jag tycker ärligt talat att man blir mindre förberedd för varje gång! det är så mkt med de andra två lössen att jag knappt hunnit fatta att jag är gravid och det snart är dags, hahaha! har inte börjat fixa några bebiskläder, har inte skrivit nåt förlossningsbrev, har knappt ägnat bb-väskan en tanke, vi har ingen säng (de brukar ändå sova bredvid mig i vår säng första tiden) osv osv. INGENTING är färdigt och ärligt talat har jag inte ens börjat förbereda nåt. kanske dags att sätta igång? ;)

2013-01-01
mickelina81
mickelina81
Barn på 3 år och 8 månader

är gravid i v. 34. jag har inte fixat något till den nya än. ska ta fram lite kläder i stl 56 som man kan ha till bb. spjälsängen sover fortfarande storasyster i, henne ska vi flytta över i en vanlig säng innan nästa kommer. känner att allt löser sig med tiden. till råga på allt bor vi i halva huset med ett sovrum, det är jag mer stressad över än att kläderna inte är framme!

2012-12-31
Evve89
Evve89

Bebisens rum var klart ca 4 veckor innan bf, med säng, skötbord och allt. Hade plockat ner vaggan och babyskyddet. Tvättat alla kläder tom stlk 62 och sängkläderna. Bäddat rent i sängen och vaggan. BBväskan till bebisen packade jag i skötväskan och den var väl klar runt v 35... Min väska packades 2 dagar före förlossningen, men det var planerad igångsättning så jag visste ju mer när det skulle ske, det gjorde det även enklare att packa till storasyster och organisera allt runt henne...

2012-12-30
Yrwen
Yrwen

Allt stod ju redan framme, utom kläderna i små storlekar. Plockade fram och tvätta runt v 35-36 tror jag. Väskan stod klar runt v 32.

Men jag packade om i bb-väskan säkert 10 gånger innan jag var nöjd. Så egentligen var den väl helklar i v 40

2012-12-29
jika686
jika686

Hehe, nu har det redan hänt en del sen jag skrev detta :P Vi har hittat bebiskläderna och börjat tvätta dem! Även babyskyddet har vi börjat försöka sätta ihop igen efter tvätten :) Dock saknas det ett par delar, men det får vi nog sy till själva för kan inte hitta dem nånstans.

Har även skrivit upp vad som skall finnas med i BB-väskan och i minis lilla väska som hon ska ha med till barnvakten :)

Nu är vi en liten bit påväg iaf :)

2012-12-29
xLillaMy
xLillaMy

Nu är ju jag bara gravid i vecka 18, men jag ska flytta innan nästa bebis oavsett vart det blir. Så jag kommer inte fixa något innan dess. Men hade jag vart du så hade jag iallafall målat sängen och letat fram babykläder så snart som möjligt. Ett eget rum behöver ju inte bebis ha den första tiden direkt..

2012-12-29
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...