App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Rädsla

Drömmer drömmar om missfall, eller att jag kommer till UL och dem inte hittar något i min mage, att allt bara är inbillbing. Blir rädd dem dagar jag inte har starka symtom och blir lättad när jag kräks, mår illa eller har mkt andra symtom. Är så rädd och orolig att det ska vara något fel eller att något dåligt ska hända.. Så jag vågar inte njuta. Är i v.11 och ska till bm nästa vecka på inskrivningssamtal.. Men är så rädd och orolig, känns som jag vill lägga mig ner och gråta och vila och sova tills dess.. Någon som känner igen sig?

2012-12-29
loveisjustyou
loveisjustyou
Gravid i vecka 7

Åh ja jag känner igen din rädsla. Vi har fått se plutt 4 ggr då jag anses ha en risk grav men oron har funnits där hela tiden ändå. Fram till v 15 då vi fick se den sist, en bebis på skärmen med allt på plats. Välkomen i föräldraskapet sa min bm, nu kommer du vara orolig resten av livet :-)

2012-12-29
mrsme
mrsme

Är nästan rädd för att kissa eller sköta magen för är rädd att det som finns där inne ska komma ut. Låter kanske fånigt.. Jobbar nu 4kvällar i rad och hoppas verkligen det ska få mig på andra tankar. Men jobbar man som syrra på sjukan så påmins man om mycket med. Men känns bra att jag inte är den enda med rädsla och oro. :)

2012-12-29
loveisjustyou
loveisjustyou

Fick ett missfall i somras, så denna grav första veckor har varit fruktansvärda.. Drömde om missfall, kollade om blod i trosorna 2-3 ggr om dagen.. Men jag är fortfarande gravid och ska på ul snart.. Men visserligen är ha väldigt nervös för att allt inte ska vara bra.. De kommer gå super för dig!!! :)

2012-12-29
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

oja!! Tycker det är en ren pina å vänta.. med andra barnet fick ja vänta till rul innan jag verkligen fick svart på.vitt att nåt levde där inne.. visst ja hade känt henne sparka men ändå..
med första var det vaginalt ul å på den tiden lyssnade man på hjärtat från v 14.. nu har de ju kommit på att det kan va skadligt tidigt i graviditeten så nu får man vänta till v 20 minst..
men du ska se allt e bra :-) noja hör till föräldraskapet ;-)

2012-12-29
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...