App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

känner mej nedstämd ikväll..

Inte direkt ledsen bara tom liksom. Jag brukar alltid vara glad iaf innerst inne men idag känns det ingenting. Senaste tidens sjukdomar har tärt ordentligt. Allt jag ville göra med barnen innan jag börjar jobba har gått åt skogen. "Dejten" jag skulle ha med bio å mat gick åt skogen och självklart det kommer fler tillfällen och då kanske det blir en film jag vill se också ;-) Jag börjar jobba om mindre än en månad och jag vill inte, vill inte tillbaka, vill inte lämna snuttan, vill leva mitt lyxliv om än rätt fattigt men skit samma för mej har mammaledigheten varit ren å skär lyx ändå!!! Helt underbart! Jag bara hoppas nyår blir av som planerat jag och kompisen som haft ett tufft år ska sparka 2012 åt skogen och satsa på ett underbart 2013! Vi måste va friska.. Äh vet inte va jag ville med detta, känner mej lite vilsen och förvirrad ikväll. Mannen e ju ute på bio å middag själv (å de andra vi skulle gått med) så jag har legat i sängen sen 8 och tittat på happy feet å lyssnat på lillmonster som jag lyckats smitta med en förbaskad rethosta. Feber fick hon nu på kvällen med :-( Idag var inte den bästa av dagar men inte den sämsta heller.. Och som alltid, det kunde varit så jävla mycket värre.

2012-12-28
osisen
osisen

Skickar en stor varm kram och hoppas på att ni får vara friska till nyår! :-)

2012-12-29
Känguru
Känguru

Hoppas ni mår bra snart! Krya på er !!!

2012-12-29
babybo
babybo

idag känns det bättre.. känner för att hitta på nåt men vet inte om ja vågar ge mej ut än. har ju inte gått riktigt 48h än så ja får väl vara hemma idag med. Men att viljan finns där e ett bra tecken på att man börjar må bättre iaf ;-)
Dottern har lite feber men e ganska på g ändå..
kanske e vi friska till nyår iaf :-P

2012-12-29
osisen
osisen

Förstår känslan.
Jag börjar också jobba i februari och jag har "missat" två års föräldraledighet pga sjukdomar... Det blev inte som jag tänkt mig, har inte kunnat göra det jag velat. Men jag kan inte göra något åt min kropp som bestämt sig för att jävlas med mig. Jag försöker göra det bästa av situationen ändå men jag har dagar då jag som du känner mig helt tom. Eller så har jag kvällar när barnen lagt sig som jag gråter som ett litet barn eftersom jag tycker det är orättvist och jag känner mig orkeslös. Men när jag haft en sådan där kväll brukar nästa dag kännas bättre, ibland behöver man få må skit för att sedan kunna må bättre!
Det är trist när det inte blir som man hoppats på! Och man får ha dåliga dagar pga det!

2012-12-28
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...