App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Kan ni berätta hur det var för er andra gången?

Jag har börjar misstänka att jag kanske är gravid igen (har en son på 4 år). Jag har sen en vecka tillbaka haft väldigt mycket halsbränna och så har jag kissat ganska mycket (det har jag trott bero på min slemhosta men blir nu osäker). Idag känner jag en väldig menssmärta i mage och rygg fast mensen inte ska vara än. Jag äter minipiller så jag kan inte gå på om mensen försvinner eller ej eftersom den alltid är borta. Ska testa mig imorgon men vill veta hur det var för er vid andra gången? Vilka tecken fick ni? Tacksam för svar!

2012-12-28
Lillkolan
Lillkolan

testade imorses men det var negativt som vanligt....blandade känslor det där. Lättat över att det inte var eftersom tillfället inte är det bästa nu när jag precis påbörjat min efterlängtade högskoleutbildning och så bor vi lite för trångt just nu. Men självklart är det tungt och tråkigt när man är så himla bebissugen. Men jag får se det posetivt eftersom min man är nöjd som det är just nu....han vill ha fler barn men tycker ju att tillfället inte är det bästa vilket jag håller med om. Och det är ju inte kört än ;). Njuter av att ha en goding redan så jag är ju inte helt lottlös längre ;P. Min lilla (4 år i feb) son gör ju livet bra mycket lyckligare genom att bara finnas. Vi hade svårt att få barn nämligen och så kom vår lilla räddande Ängel =). Tack för alla svar! Tror jag stannar kvar här lite och läser om era små lyckostunder för att suga in mig en massa mysiga tips m.m. ;)

2012-12-29
Lillkolan
Lillkolan

Andra gången märkte jag det på att mensen inte kom men eftersom den kan vara oregelbunden var det inte jätte konstigt. Men en kväll fick jag en sur uppstötning och jag var dö trött, testade direkt och det var ju bulle i ugnen :-)

2012-12-28
emcb
emcb

ha ha Känguru ojsan liksom=) kul med en bebis till dock. Jag har ju inte känt mycket heller bara att jag haft den här jäkla halsbrännan så ofta nu.....vet inte om det är vanligt att det tidigt.....den kommer ju som vanligast i slutet.

GISN roligt grattis=). Första barnet hade jag ömma bröst men kä'nner inget sånt nu.

Kuckeli ha ha både ja och nej....om jag är gravid så har ju inte jag haft några symptom egentligen att gå efter så att det hjälpte mig väl lite ändå ;).

Är lite nervös inför imorgon....men tror inte att det är nåt...har ju haft fel så många gånger förr......men jag vill väldigt gärna ha en liten till är ju så jäkla bebissjuk. Min man är dock nöjd med en just nu....=( men han sa att kommer det så kommer det ju....och han blir ju glad ändå om det är. Men får han välja så vill han vänta. Det vill inte jag men praktiskt sett så vore det bra att vänta eftersom vi bor trångt och ekonomin...ja jag är student så ekonomin är ju inte på topp precis.

2012-12-28
Lillkolan
Lillkolan

Inga tecken alls, jag ammade storebror och hade bara haft en mens som jag trodde var oregelbunden och tänkte inte mer på det förrän efter flera månader att hmm, borde inte nästa mens kommit för längesedan, så testade och då var jag gravid med lillebror som föddes 5 månader efter det så jag var ju en bit in i graviditeten utan att öht ana att jag var gravid haha :-)

2012-12-28
Känguru
Känguru
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...