App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Tvärläge

Har någon erfarenhet av bebis i tvärläge. Kom in för igångsättning igår pga av stort barn. Vecka 39+1. Så låg den lille på sniskan. De vände den neråt satte på värkdropp och efter en halvtimme var den tillbaka i samma position. Ska sägas att jag har mycket mycket fostervatten så den åker runt som en jojo därinne! Ligger här nu och undrar vad de ska försöka med imorgon! Vill verkligen inte snittas!!

2012-12-28
Jestion
Jestion

jag har faktiskt läst samma sak! det var nån metod där man skulle stå på händer och knän i sängen och sen lägga ner huvudet, axlarna och bröstet så att man står i "grodposition" med rumpan i vädret. den metoden jag läste om gick ut på att göra det i en kvart varannan timme i ett par dagar och det hade funkat för 65 av 71 försökspersoner, så om inget händer av sig självt tänker jag definitivt prova. :)

2013-01-01
mickelina81
mickelina81

Mickelina81 en kompis till mig hade oxå ett barn i säte. Hon blev tipsad om att stå på knäna och luta sig ner på armbågarna en stund varje kväll. Det hjälpte. Den vände på sig. Kanske det kan funka för dig med!!

2012-12-29
Jestion
Jestion

Idag var vi i skidbacken och jag skulle lyfta upp min son när han trillat oc då liksom knycker det till lite i magen och sen får jag världens tryck neråt under magen och kan efter det knappt gå. Kanske den nu lagt sig till rätta med huvud neråt.

2012-12-29
Jestion
Jestion

sitter lite i samma sits även om jag har ca 6v kvar... bebis i säte som inte vill vända sig. men om det gick att vända den så borde de ju kunna göra det igen och då går det förhoppningsvis bättre. :)

2012-12-29
mickelina81
mickelina81

Det bestämdes att jag fick åka hem och vänta ett par dagar till för att bli mer mogen för igångsättning. Så nu är det nya datumet 1 januari.

2012-12-28
Jestion
Jestion
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...