App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ingen lust med sex efter förlossning.

Hej. Jag behöver verkligen era RÅD. De är så att innan jag fick mitt första barn så hade jag verkligen sexlusten igång men efter min förlossning så tappade jag all lust. Jag födde normalt och allt gick bättre än förväntat men när de kommer till sexlivet så är de problem. Jag har verkligen inte lust att ha sex och känner mig nästan tvingad (för att göra honom nöjd) att ha de med min man för konstigt nog vill han ha mer sex nu än innan. När vi väl har de så vill jag i början bara få det överstökat men när de väl sätter igång vill jag bara ha mer. Snääälla hjälp !! Hur får jag igång min sexlust igång utan att säga NEJ NEJ hela tiden i början ??

2012-12-27
moroxa
moroxa

Här tog det tid med och för mig så höll jag min oskuld väldigt länge tills jag var 24 så när jag väl fick det goda så får man inte nog! Men jag tappade aldrig min lust men kände mig inte vacker pågrund efter graviditeten... Men när man ser hur mycket hur ens man vill ha en så triggar man igång :-) jag förstår dig att du ite kanske vill men gör du det bara för att så blir sexet dåligt ! Försök att få honom att förstå hur du mår ! Mys med varandra, prata , rör varandra, ta på dig lite fint .. Ja du vet ju va som får din man igång ! Oroa dig inte lusten kommer att komma tillbaka tills dess försök bara vara och inte pressa dig själv! Stor kram

2013-01-02
babybo
babybo

Vi har sex flera gånger i veckan och började en mån efter förlossningen. Nu är det tre mån sedan förlossningen. Kan inte påstå att jag var jättelikes först men man måste hitta tillbaka till samlivet trots man har en liten i huset. Öva på att bara ha oralt sex och skäm bort dig själv. Låt honom tillfredsställa dig några ggr utan att du ger nått tillbaka. Bara för att hitta din lust igen:)

2013-01-02
Mizzstoltz
Mizzstoltz

För oss tog det 6månader innan vi hade sex första gången. V var båda vääääldigt aktiva innan vi fick första barnet men något hände efter förlossningen. Vi sa att det kommer när det kommer. Bi mös, kramades och pratade massa. Och exakt 6månader efter förlossningen hade vi otroligt bra sex :-) Så stressa inte, prata med din man! Ni kan göra annat och så kommer det så småningom, lovar!

2012-12-27
emcb
emcb

Kan säga att de tig bra lång tid innan jag fick tillbaka sexlusten.. Tror de va 3 mån efter förlossning vi hade sex första gången.. Och därefter tog det tid!! Inte så konstigt med allt nytt runt om kring..

2012-12-27
Linz
Linz
Barn på 2 år och 11 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...