App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ungen är omöjlig att lägga.... Gahhhh

Min son, snart 2år, är helt upp och ner på vid läggningen på kvällen. Han går och lägger sig frivilligt, får sin välling och efter den gosar han till det i ca4-8sek... Sedan börjas det. Det ska små pratas, ställa sig upp, gå ur sängen m.m. Vi sjunger, gungar, låter honom ligga i famnen m.m. Men alltid slutar det med ett hysteriskt utbrott ifrån hans sida. Efter det så somnar han av ren utmattning. Känns så trist att det blir så och jobbigt att 5min läggningen nu tar 60min! Suck, vad hände?

2012-12-27
emcb
emcb

Jamen visst, det måste ju vara någon fas... Eller hur?!?! Och den måååste vara snabbt övergående... Eller hur?!?! Inte alls desperat efter lugna kvällar igen. Vissa kvällar måste vi vara två för att ens få på honom pyjamas... Suck! Som tur är har jag en stor som är fem år och är harmonin han själv (för tillfället). Ljuva utvecklingsfaser... Not....

2012-12-27
emcb
emcb

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2012-12-27
emcb
emcb

hehe, vissa kvällar är det likadant här och våra löss är rätt exakt lika gamla har jag för mig. min blir två i februari och hans raseriutbrott når nivåer jag aldrig skådat tidigare. ;) vissa kvällar funkar det hur bra som helst. pyjamas, borsta tänder, läsa bok, mysa lite i sovrummet och sen tack och godnatt, men ibland, som igår, är han arg och skriker och vägrar i två timmar bara för att han inte har lust.  tvåårstrots, maybe?? ;) lagom till att stora tjejen, som blir fyra i februari, börjar komma ur värsta trotset så rusar han in i det med dunder och brak. ;)

det känns som att det bara är att bita ihop och intala sig att det går över....

2012-12-27
mickelina81
mickelina81

Nä saga har vi inte testat... Vi har testat på att dra ner sömnen på dagen och visst han somnar lite fortare på kvällen men det är ju fortfarande samma "motstånd". Tycker det är tidigt att ta bort sömnen helt innan han är två fyllda.

2012-12-27
emcb
emcb

Har ni testat saga? Det där med läggning är ett elände, oavsett ålder.. Vår stora är snart 2,5 år och vi har fortfarande ingen ordning på det, försöker med samma rutin varje kväll, samma tider, ingen dagsömn mm utan bra resultat... Vet itne vad mer vi kan göra...

2012-12-27
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...