App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ni med mobiler till de minsta??? fråga?!

vad har ni för abonnemang? eller har ni kontantkort.. jag tänker ge lilleman en gammal mobil att ha hemma här när han e själv.. han har nämligen börjat vilja vara hemma själv ibland.när ja tar ut lillasyster för att sova tex. ja kan ju vara borta en stund även om ja inte e långt borta å det skulle kännas bättre för mej om ja visste att han.kan få tag i mej om det är nåt.. så va ska man välja.. min bror har tvillingkort eller va han kallar det men ja hittar inget om det.. så finns det nåt superbilligt abonnemang eller e lontantkort grejen? Det e u inte ens säkert han behöver ringa någon gång egentligen.. det e ju mest för säkerhet å lite extra trygghet (för mamma) ;-)

2012-12-27
osisen
osisen

Vi har nåt liknande, fast vi kör med Telia familj eftersom andra abonnemang är helt omöjliga med täckning när man börjar komma utanför städerna.

 

Det är kanon när man är några stycken och speciellt när man har barn. Våra barn har kontantkort och behöver inte ha en enda krona på dem för att alltid kunna ringa, sms:a och mms:a både mig, min sambo och varandra helt gratis. Det känns väldigt tryggt och man behöver inte vara orolig för att de ringer upp pengarna nånstans dit de inte ska.

Alla ringer och sms:ar gratis till varandra, så mest pengar sparar vi genom att jag och sambon har täta kontakter med varandra.

2013-01-01
Mikka85
Mikka85

Atlantis.. det lät intressant.. för det e ju möjligt att det inte blir ringt på det ens en gång i månaden..
han e ju rätt liten än men han börjar bli stor å vill vara hemma kortare stunder..

2012-12-27
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...