App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

testar min julklapp..

Fick en köksassitent i julklapp, provar å göra min första deg men helt ärligt vet jag inte alls hur man ska göra.. eller om jag gör rätt.. jag bakar alltid på känn å har använt hände å armar.. skönt å inte kladda ner sej och hela köket. Detta är en liten modell men jag gör aldrig stora degar å gör ajg dubbel sats gör jag aldrig det i en enda bunke utan i två omgångar.. Vi har dessutom ingen direkt plats i köket så denna e verkligen perfekt.. Så en liten fråga.. när degen jäst klart (testar en bulldeg idag) ska man använda maskinen å knåda degen då eller knådar man igenom den med händerna?  Några andra tips? Var väldigt smidigt å få ihop degen iaf.. å nu står den å jäser sig.. känner mej lite nervös faktiskt!!!

2012-12-26
osisen
osisen

bullarna är i ugnen och de ser ut som vanligt - äggpenslingen å pärlsockret som vi inte hade nåt.. :D så blir det när man spontanslänger ihop ett bullbak utan å kolla om vi har allt hemma först..

2012-12-26
osisen
osisen

jag testade på det snällaste å lät den veva runt några varv... får se hur resultatet blir sen.. :D så himla spännande.. blir vanliga kanelbullar.. Hittills har allt funkat sjukt smidigt!!! Å jag är så nöjd med maskinens insats.. Hoppas resultatet blir som jag är van för då kan jag inte vara annat än nöjd ;) 

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH mina fina maskin.. nu vill jag ha massa roliga tillbehör åxå :D mixer å juicepress å allt vad det fanns :)

2012-12-26
osisen
osisen

..

2012-12-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...