App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur vet man om ens bebis har en bokstavskombination?

Mycket tjat och gnabb på både tv, internet och privat om barn med dessa bokstavskombinationer.. Så nu undrar jag om ni på denna sidan vet hur man upptäcker att ens bebis "lider" av något sådant. När de är äldre kan de ju få gå igenom tester och så vidare. Men hur vet jag till exempel att min dotter på fyra månader har något sådant?

2012-12-26
Ung_mamma
Ung_mamma

tror inte heller det går att ta reda på i bebisåldern. tänk inte på sånt utan njut av dreggelpåsen istället. :) navelsträngen runt halsen är väl nästan mer regel än undantag vad jag förstått för de snurrar ju så förbenat. det är väl hur hårt den suttit som är det viktiga har jag för mig.

2012-12-27
mickelina81
mickelina81

Det är vanligt med navelsträngen runt halsen. Inte ska du sitta och oroa dig för det och leta tecken hos en 4mån bebis. Njut och tänk inte på sådant, sååå vanligt är det inte även om man hör mkt om det.

2012-12-26
emcb
emcb

min dotter hade åxå navelsträngen runt halsen.. läste jag i journalen.. tror det är ganska vanligt! :D

Hur som helst så är det inget å oroa sig för.. finns ju betydligt värre saker å oroa sig för om man vill göra det.

Å är det inget "värre" än en bokstavskomibnation av nåt slag så får man ju vara glad!

2012-12-26
osisen
osisen

Nej ingenting som jag misstänker, men visst blir man orolig när man hör allt detta. Samt när människor reagerar på att dottern hade navelsträngen runt halsen när hon kom, man har fått höra att det kan ha lett till syrebrist, någon bokstavskombination eller helt enkelt koncentrationssvårigheter. Självklart kommer jag att älska dottern på samma sätt om det skulle vara något sådant, men man blir ändå orolig när folk går på en och berättar vad navelsträngen kan ha orsakat

2012-12-26
Ung_mamma
Ung_mamma

det tror jag inte man kan ta reda på när de är så små, det märks när de är något större tror runt tre år lr så, iaf hos mina vänners barn som har det. en väninnas pojk vart världens lugnaste bebis o sen när han blev äldre typ två tre ändrades det, han har en massa kombinationer, adhd, ep, damp, lätt utvecklingsstörning mm. inget jag tycker du ska oroa dig för nu tycker jag.

2012-12-26
jenccy
jenccy
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...