App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Springmask

Småkryp och maskar i massor på mig är min fobi. Så den eventuella dagen min son kanske drabbas fasar jag för. Det är vad jag har hört vanligt i förskoleåldern. Men hur pass vanligt är det egentligen?? Är det någon här som har haft springmask i familjen? Hur lång tid tog det innan ni blev fri från det? Jag vet att handhygien är a-o och att man ska tvätta kläder och sängkläder på så hög värme som möjligt! Asså min undran är inte hur man blir kvitt springmask, utan hur pass vanligt det är.

2012-12-24
CarroB_84
CarroB_84

ok, känns ju bra att det finns en del småbarnsfamiljer som aldrig drabbats. det ger mig hopp hehe. ska försöka att inte oroa mig i onödan. har väl fått för mig att det är ofantligt många som drabbas när dom har småbarn.

2012-12-25
CarroB_84
CarroB_84

Vi har också haft det massvis med gånger och enligt apotekspersonalen är det vanligt hos barnfamiljer. Det satt lappar på vårt dagis i början på terminen att det gick det.

2012-12-25
Atlantis
Atlantis

Vi har aldrig haft det, jag känner ingen som haft det faktiskt. Har två barn varav äldsta går på förskolan. Har inte heller sett lappar där att de haft problem med mask. Så koppla du av :-)

2012-12-24
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...