App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jag längtar sååå grymt mycket efter att få rida!!

Jag fick en sån otrolig längtan att jag får riktigt ont i magen :( Islandshästar, tölta o galoppera i skogen en varm vårdag.. En riktigt fin långritt så jag knappt kan gå på flera dagar :P Men förmodligen kommer jag amma för fullt då så det lär nog inte funka :( Ååååh jag viiiiill!! NUUUU

2012-12-22
xLillaMy
xLillaMy

Jag hade aldrig kunnat rida nu. Foglossning och smärta i nedre delen av magen så fort det skumpar lite! Då kan ni tänka er nåt annat kul som jag också måste avstå från :(

2012-12-24
xLillaMy
xLillaMy

Jodå man får rida, men många avstår för att inte riskera att skada bebisen. Jag red så länge jag kunde, men fick sluta ganska tidigt på grund av foglossning.

2012-12-23
Jasie
Jasie

Jag ska till hästen imorgon, hade inte kunnat leva utan henne. Var en plåga att inte kunna rida under graviditeten och de första månaderna efter förlossningen. Minns första gången jag satt upp på henne igen efter nästan ett år, åh vilken lycka. Men fy vilken usel kondition jag hade, flåsade och höll på att dö efter ett varv i galopp ;)

2012-12-22
Jasie
Jasie

Får rida om en månad. Det är efterlängtat. Då har man varit borta ett år. Jag längtar efter en stor äng med massor av snö och full galopp:)

2012-12-22
Empaaas
Empaaas

Jag förstår dig, ska själv ut och rida i mellandagarna om det inte händer något oväntat!

Men tänk dig en härlig ridtur på en strand i sommar istället? :D

2012-12-22
Betty86
Betty86
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...