App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

det där med igångsättning...

Blev igångsatt med min dotter då jag hade gått över 14 dagar och det var en hemsk och otroligt lång förlossning som nästan sluta med akut kejsarsnitt men blev sen förlöst med sugklocka... Min fråga är till er som blivit igångsatta fler gånger, om det varit liknande för er eller har det någon gång gått fortare eller är det alltid hemskt och långdraget när man blir igångsatt eftersom man "lurar" kroppen.? Mvh Nathalie

2012-12-21
Gladanatta
Gladanatta
Barn på 3 år och 9 månader

Ohhh så chansen är stor att det kan bli en likadan förlossning:( Hoppas inte att jag behöver bli igångsatt igen ;) ...fick inte heller upp min dotter direkt utan de tog ut henne och kolla eftersom jag hade fått morfin:( Tack för svaren, och stort grattis!! Snart har ni er lille/a här:)

2012-12-22
Gladanatta
Gladanatta

Har en vän som blivit igångsatt vid tre förlossningar. Hon hade två långa men sista gick på 3timmar!

2012-12-22
emcb
emcb

Jag blev igångsatt med mitt tredje barn för att jag får så stora barn. Det tog lång tid men det var ändå en av mina bättre förlossningar eftersom jag slapp sugklocka och att han mådde bra när han kom ut så jag fick ha honom direkt vid bröstet vilket jag inte fått med de tidigare! Nu har jag en igångsättning den 27 december!

2012-12-21
Jestion
Jestion
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...