App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

människor är verkligen egoister ut i fingerspetsarna..

läst på fb.. ni vet polisen skriver ju om händelser där ibland. En polis från Botkyrka berättar om en man som halkar framför en buss och får sitt ben överkört. Ambulans och polis kommer snabbt till platsen. Detta gör att framkomligheten för folk och andra bussar begränsas under räddningsarbetet! Då istället för att låta polis och ambulans göra sitt jobb så kommer folk fram och skäller för att de stoppar upp. De gör bussar försenade osv. Hur i hela helvetet kan folk ha så bråttom så en skadad människa inte ska prioriteras?!?! Hur många empatilösa psykopater går det runt på våra gator egentligen???? Helt jävla galet!!!! Jag börjar fan gråta när jag läser om sånt.. jag förstår inte.. folk e fan dumma i huvudet!

2012-12-21
osisen
osisen

Jennie, har jag inte berättat detta för dig; folk är dumma i huvudet! Hemskt att säga det, men ibland känner jag nästan att det är lika bra att utgå ifrån att alla är helt pantade, så blir man positivt överraskad om det visar sig att någon INTE är det. :-/

Jag jobbar i hemtjänsten, och jag promenerar ofta med de gamla. En gång var jag ute med en tanta med rullator och vi korsade vägen vid en "naturlig övergång", alltså inte skyltat övergångsställe. Precis när hon höll på att lyfta upp rullatorn på trottoarkanten efter att vi gått över gatan kom en bil och kör upp precis bakom och och tutar!!! Jag höll på att få psykbryt. Trodde de att vi stod och övade foxtrot eller vaddå? Jag sa inget till dem, för jag ville inte göra min lilla tant upprörd, men oj vad jag ångrade det sen. Jag skulle ha sett till att de blev riktigt försenade!! :@

Så nej, folk har i regel ingen empati eller förståelse.

2012-12-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader

Ja man blir mörkrädd....
Jag hamnade i en bilkö i ett villaområde för många år sedan. Vägen smalnade av och det var refuger så att man inte kunde mötas utan man var tvungen att köra varannan bil igenom. För att sänka hastigheten i området. Jag förstod inte varför det stod helt stilla så jag klev ur bilen och kikade framåt. Då står det en cyklist mitt i vägen och stoppar upp, mitt emot honom står en bil med ett äldre par i (de var rätt gamla). De kan inte köra förbi honom och han flyttar sig inte. Det visade sig att cyklisten hade bestämt sig för att han hade rätten att köra först och nu tänkte han minsann inte flytta på sig. Trotts att han hade kunnat cykla förbi refugen på insidan och inte påverkat någon så valde han alltså att stoppa upp hela gatan. Han gapade och skrek på de gamla som var helt förtvivlande. E kunde ju inget göra, inte backa inte köra framåt. Och fullt med bilar var det ju... Tillslut var de tången som gick fram till honom och sa, tänker du stå här tills du ger dem en hjärtinfarkt? Då cyklade han argt iväg men viftade med knytnäven mot paret.... Jag var så upprörd så jag skakade. Han bara bestämde sig för att bråka med dem om ingenting igentligen.... Han skrämde ju livet på dem och de såg helt förtvivlade ut.

2012-12-21
emcb
emcb

helt ofattbart!!!
Jag förstår verkligen hur man kan se sig själv som så jävla viktig att en okänds människas hälsa inte går före!!! Tragiskt är vad det är!

2012-12-21
osisen
osisen

Finns många idioter i denna värld.. Och de e fruktansvärt att man prioterar sig själva framför skadade människor!!

2012-12-21
Linz
Linz
Barn på 2 år och 5 månader

:'(

2012-12-21
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...