App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nu börjar jag snart gråta.. på riktigt..

Av ren å skär uppgivenhet. JAg vet att man inte ska ta ut nåt i förskott men jag kan inte låta bli att tänka riktigt jävla negativt just nu. Jag brukar alltid försöka att inte se skit förrän skit är här men gaaaaaaaah. Lilleman vaknade imorse och klagar på ont i magen.. ;( fick direkt dåliga vibbar då det är precis så hans magsjukor börjat de senaste gångerna. Han kände sig bättre nyss och vi åt frukost. Efter en macka så får han ont i magen igen och vill inte äta sin andra macka.. :(  Vi skulle ju haft mysbak med min bror för två veckor sen något som vi alla verkligensett fram emot å då var vi magsjuka.. flyttade det till den här helgen eftersom brorsan har jour varannan vecka. å denna e han ledig. Blir så himla tråkigt om vi måste ställa in igen. OCH inte tala om julafton.. bästa dagen på året, den enda dagen ajg faktiskt alltid längtar efter..  Som sagt man ska inte måla fan på väggen men gaaaaah det är svårt å låta bli!!!!! Ville bara skriva av mej lite.. ska försöka släppa detta nu å fokusera på nuet..  tack å hej leverpastej!

2012-12-20
osisen
osisen

han har ätit en hel del massa mat nu å varken haft ont i magen eller spytt mer eller varit på toa.. däremot e han rejält skruttig för han har fått feber istället =-O
så nu e ja osäker på om det är magsjuka eller nåt annat..
Min man klaga på ont i hals å bihålor.. Kan det vara influensa han åkt på? För visst kan det sätta sig på magen ibland?
magen verkar han iaf inte ha problem med mera iaf!

2012-12-20
osisen
osisen

ja han ska få gå in i vårat rum när tjejen vaknar.. där finna tv å dator å så kan han ju komma ut om han behöver nåt.. det va ingen.dum idé.. om han går med på det förstås.. :-)

2012-12-20
osisen
osisen

Djupa andetag. Här går det samma skit på förskolan. Barnen får först ont i magen och sedan kräks dem, en gång (någon två) sedan har de varit vissna någon dag en del har fått förkylning bl.a. min son. Den dagen min son kräktes fick han vara på sitt rum, för att inte smitta liten om möjligt. Han fick se på film, spela spel och pyssla. Jag passade upp ned dricka och mat. Hn tyckte det var väldigt mysigt och lite spännande. Ingen av oss andra blev sjuka.
Så om din son inte kräks mer så är julen räddad. Vädra igenom ert hem regelbunt också, bra att byta ut luften flera gånger varje dag! Tvätta händer ofta och använd handsprit om ni har. Tycker också att du ska ringa vc. Bara för att höra vad det är för något som går, berätta hur ni haft det den senaste tiden. De kanske har koll på vad det är och kan trösta med att det är snabbt övergående eller att det inte verkar smitta eller något liknande. Eller att kom hit så får ni medicin... Vad vet jag ;-) värt att prata med dem i alla fall!

Hoppas att han kryar på sig fort! KRAM

2012-12-20
emcb
emcb

jag tror aldrig vi haft den här typen av magsjuka innan alls.. va jag kan minnas..

2012-12-20
osisen
osisen

har inte pratat med dem än men jag tror inte de är jättesugna.. min bror bryr sig garanterat inte men mamma å pappa vette tusan.. får se vad de säger.. men det beror åxå på hur illa det är.. ja menar ligger jag å spyr å skiter om vartannat känns det ju inte jättekul med gäster..

2012-12-20
osisen
osisen

min familj bara.. men vi har så mycket planerat som vi skulle göra tillsammans :-(

2012-12-20
osisen
osisen

åh lillskiten spydde.. naturligtvis när ja va ute med lilltjejen för hennes middagslur.. han kom till fönstret jag såg han från vägen jag vinkade men han vinkade inte tillbaka så jag gick fram till fönstret å fråga om han va ledsen å då nicka å sa att han precis hade spytt :-(
han hade inte hunnit in på toa så han hade spytt påvägen mellan köket å toa! Nu mår han dock mycket bättre verkar det som.. Även om han e trött..
Fan.. ledsen jag blir för hans skull framför allt särskilt om vi andra blir dåliga å måste ställa in julen.. det e ju allra mest för hans skull som man firar jul på det viset vi gör !

2012-12-20
osisen
osisen

.

2012-12-20
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...