App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hur ska man få ihop det här då?

Båda barnen är sjuka, så vi kommer ingenstans... Inget handlande, inga ärenden. Och inte kan jag slå in julklappar. Kanske baka, men orkar jag med projektet att baka bullar med en hjälpsam 5åring och en 1åring som vill vara med lika mkt som storebror men liksom inte behärskar det här med att baka... Det krävs bläckfiskarmar... Julgodis är ännu större projekt. Hmm, tur internet finns. Har köpt nästan alla julklappar där. Har bara tre som jag måste till affär, får skicka maken att göra det efter jobbet. Så är jag så trött, ont i huvudet och snörvlat jag också. Borde ta en dusch och pigga upp mig men det orkar jag inte heller. Och vädret, vad hände med vädret? Här var vitt, frostat, ljust och underbart. Barnen älskade snön och hade så roligt ihop.... Så kom REGNET, och "de" som lovade en vit jul. Ja menar de den där vattniga isen som är kvar på sina ställen så blir jag arg. Ska visserligen bli liiiite kallare till helgen, men verkar inte fyllas på med någon snö. Vågar inte ens skriva här det fem åringen vräkte ur sig när han såg att hans fina fina snö gubbe låg i en liten hög på marken.... Stämningen, lugnet, myset.... Jag vill att det infinner sig NU! Eller jag vill mest att vi ska få vara friska, då kommer resten per automatik.

2012-12-18
emcb
emcb

Japp min man jobbare också över varje dag, wohooo. Får trösta mig med att vi ses i mellandagarna, för julhelgen lär vi väl bara springa förbi varandra med disk, mat och julklappar i händerna :-)

2012-12-18
emcb
emcb

Jag är hemma med sjuk 7-åring. Julklappar till brorsans barn måste köpas, julmat ska inhandlas, store sonen ska klippas, och så ska det piffas och pyntas klart. Och maken har lyckats späcka sin jobbkalender, så han jobbar mer än heldagar den här veckan:-( Skönt att jag har lite större barn åtminstone, det gör det lite lättare...

2012-12-18
Isabelle _
Isabelle _
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...