App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

blir så trött på honom :-(

varje morgon är det samma sak. Han hittar inte sina kläder (de dagar han ska ha samma som igår då) å då skriker å skäller han för att någon har flyttat hans kläder. varje kväll säger jag lägg de kläder du ska ha imorgon på ett å samma ställe där du vet var de är imorgon.. flera gånger säger jag till honom. ändå vet han inte var de är på morgonen. jag försöker få han å lägga dem på en specifik plats men det har aldrig hänt än att han lyssnat å lagt dem där jag bett honom. Å jag blir verkligen vansinnig dagen efter när han står å skriker å gapar om att hans kläder är borta och någon har flytta på dem. idag va inget undantag.. han.skäller å skriker jag säger de ligger där du tog av dej dem (mitt på golvet i sovrummet) neeeeej skriker han de e inte här (i vardagsrummet) jag bliiiiiiir så trött.. verkligen aptrött på attityden å den här jävla besserwiesser skiten han håller på med :-( blääääääääääääääääääääääää

2012-12-18
osisen
osisen

Lyx vet jag inte om det är men, han har aldrig vägrat att ta på sig det jag lägger fram tvärtom. Däremot syrrns yngsta hon är hopplös;)

Hemligheten är ju att köpa det som dom gillar;) Sen är grabben med väldigt ofta och shoppar hans kläder och oftast har vi faktiskt samma smak.

Jag kan aldrig sätta på samma tröja/byxa 2 dagar, alltid är det nån liten fläck och då åker kläderna i tvätten, jag har ju bara ett barn så det blir inte så mycket tvätt.

2012-12-18
Fideli73
Fideli73

jahaa.. ja min får matcha bäst han vill så länge vi inte ska på nåt speciellt.. oftast blir det ganska bra.. ibland blir det mindre bra.. men han lär sig ;)

2012-12-18
osisen
osisen

Att jag tar fram grabbens kläder är ju inte för att han inte kan utan jag vill matcha hela hans "outfit".

2012-12-18
Fideli73
Fideli73

fast jag tycker inte jag begär för mycket av han när jag ber han lägga kläder på ett specifikt ställe.. så svårt är det inte särskilt inte när jag påminner han flera flera gånger på kvällen när han klär av sig om vårt han ska lägga dem..
å nej jag plockar inte fram kläder till honom han kan gå till lådan å ta fram själv. Det e inte heller jättejobbigt .. tom min lilla kan ju delvis klä på sig själv å ta ur kläder ur sin låda..
sen hade jag kunnat hjälpa honom om han skippa attityden! Man kan be om hjälp istället för att skrika å gapa.. vilket jag åxå förklarar varje dag..

2012-12-18
osisen
osisen

Säger som kuckeli, här byts det kläder varje dag.

Jag lägger fram kläder kvällen vad grabben ska ha på sig innan så vi slipper såna problem som ni har.

Sen får man inte glömma att han är "bara" 6år!

2012-12-18
Fideli73
Fideli73

Hi hi hi, läste på appen och då såg jag inte att det låg under stora barn, värdelöst :-) så det kan bli!

Ja då tar jag tillbaka det där om att du inte är hans morsa, fniss

:-D

2012-12-18
emcb
emcb

å säger jag att ajg inte 'är hans morsa så blir han nog ledsen ;) 

Mannen han sköter sig :P det är jag som är den stökiga i våran familj :P näst efter sonen då som e ooootrolig!

2012-12-18
osisen
osisen

han är 6 :O

2012-12-18
osisen
osisen

Men jösses, hur gammal är han? Nästa morgon säger du, jag är inte din morsa dina kläder får du ta hand om själv. Be honom aldrig mer nämna kläderna på morgonen!

2012-12-18
emcb
emcb

Min man är lika slarvig som din!

För du pratade väl inte om sonen?? ;-)

2012-12-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

.

2012-12-18
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...