App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

En till fråga om dagis

Jag kommer antagligen få havandeskapspenning. Hur funkar det med dagis då? Jag ska fortsätta plugga o möjligen jobba med planeringen på jobbet men det blir ju inte så många procent. Får min dotter vara mina ordinarie arbetstider? Det kanske är olika från kommun till kommun?

2012-12-18
beckusen
beckusen

Det räknas samma som sjukskrivning och ska man ha mer än 15h så ska det godkännas av rektorn efter 2v tror jag det är. Och jag tror inte de kan neka fler timmar men de ska ändå godkännas.. annars är det 15h som gäller eller vad ni nu har för tider i er kommun.. Lättast är att prata med rektorn eller förknarna, dom vet dock inte alltid vad det är som gäller. Men rektorn borde ju ha koll!

2012-12-18
osisen
osisen

Vad som gäller för dagis i våran kommun vet jag inte exakt. Men en bekant till mig har gått på HP från att ha jobbat heltid och har sin son på dagis mellan 8-15 varje dag och då är hon hemma på heltid nu. När barnet är fött gäller tydligen 15 timmar för honom.

Men på min dotters fritids sa dom att när man har HP så räknas man som sjukskriven och då får man ha barnen på fritids. Det gäller tills barnet är en månad.

Men det kan säkert vara olika i olika kommuner.

2012-12-18
Iffe
Iffe
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...