App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Från en förstagångsmamma..

Min lilla på 10 veckor har senaste dagarna blivit extra kinkig å ska bara bäras, kan knappt läggs ner henne för att gå på toa. Mammig till tusen å så dreglar hon, kopiöst. Nå utvecklingsfas? Vad tror ni? Som sagt första gången för mig å vore skönt å höra från andra hur det var när era va sådär 10 veckor.

2012-12-17
ica_86
ica_86

Jag vill bara göra klart att jag på inga som helst vis klagar, mest bara fundersam. E det så att hon just nu behöver lite extra närhet å mig ännu mer så får hon det, i långa loppet är det en så liten tid det handlar om. Ja tänder ja, min mamma prata om det men jag våga väl inte riktigt tro henne då de flesta jag hört om inte fått tänder före 4 månader men då berätta hon att jag hade redan 4 st vid 4 månader å föddes med en tand på väg upp som visserligen tog lite tid å komma men upp kom den runt sådär där min dotter e nu. Man får helt enkelt vänta å se. Men tack för era tankar å råd.

2012-12-19
ica_86
ica_86

Dreglar hon mer än vanlgit kan det vara tecken på att tänder på är på G, även om det är väldigt tidigt. Min tjej på snart 3 månader är likadan och här misstänks tänder, kan känna skillnader i munnen på henne också...

2012-12-18
Yrwen
Yrwen

min första son var sån, skulle bäras dygnet runt, kunde inte lämna honom i fem minuter, han följde tom med mig in i badrummet liggandes i babysitter...... han var likadan tills 2,5 år... mammig alltså.
Nästa två barn var helt tvärtom... självständiga och krävde sitt eget luftrum :)
Jag tror ändå att min första var överdrivet mammig, din dotter behöver inte bli likadan :) Det är nog väldigt individuellt... och väldigt normalt.

Det bästa är bara att ge henne det hon blir nöjd med. Det mesta brukar gå i perioder, så det kanske går över snart...

2012-12-18
zmiley
zmiley
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...