App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När fick er bebis/bebisar första tanden?

Bara undrar & vilka tecken såg ni innan?

2012-12-17
ica_86
ica_86

Lilleman va 8 månader när han fick första tanden.. :) Och jag såg inga direkt tecken innan den kom..

2012-12-19
regiiina
regiiina
Barn på 3 år och 6 månader

Oj vilka skillnader det var på när tänderna kom. Då kan det ju vara nå sånt här med, grinig, dreglar, bajsar mer å suger på sina händer/fingrar nästan hela tiden, lite knöligare vid matning oxå. Jag själv var tydligen tidig så får väl se. Svårt å känna damen i munnen :p antigen trycker hon ut med tungan eller suger tag i det så man har knappt nå chans å styra fingret men ska försöka kolla här nå när hon e på humör ;)

2012-12-19
ica_86
ica_86

min va nästan 14 månader hon dreglade väldigt mycket och va lite varm i tandköttet fick även lite feber men inte så hög.

2012-12-18
majbarn5
majbarn5
Barn på 1 år och 11 månader

Stora fick första tanden i samband med en dunderförkylning så vad som berodde på vad är ju svårt att säga... Sedan har vi inte märkt av när tänderna kommit, har väl hänt att hon blivit något lösare i magen och bajsat lite mer än vanligt men inget anmärkningsvärt.. Dreglat mer och gärna haft fingrar i munnen.. Dock kom ena framtanden uppe ut lite fel och hon blev riktigt dålig med feber, smärta och matvägran. Ett besök hos tandläkaren och en pencillinkur senare var hon bättre... Hon var ca 6 månader när hon fick första tanden.

Lillan däremot... Hon har börjat dregla massor, in med handen i munnen och vi kan känna att tänderna nere är på G, hon blir 3 månader nästa vecka... Visst är  hon lös i magen, men å andra sidan helammas hon och bajset har itne ändrat sig nämnvärt sen det här med tänderna började... Hon är väldigt gnällig och strulig med maten men om det beror på tänderna vet jag itne...

2012-12-18
Yrwen
Yrwen

Väldigt ledsen , rosiga kinder, varm i kroppen , massa dregel , öron dragning , massa kliande vid munnen , lös i magen hon bajsar min 6-7 per dag!!! Hon fick sin första tand nu i 7 månad och jag misstänker fler tänder på gång.

2012-12-17
babybo
babybo

Min dotter var 11,5 månader när första tanden syntes. Framtänderna har vi inte direkt märkt av förrän de har tittat fram, däremot när hon fick fyra stora kindtänder på samma gång för ett tag sen, då var det jobbigt några nätter.

2012-12-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 9 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...