App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

jag vill tatuera mej NU!!!!

fan! Dels har jag inte pengar till en ny tatuering.. dessutom skulle ajg ju lämna blod innan jag gjorde nästa!!!!!! Sen e iofs nästa tatuering så jäkla tråkig men jag måste göra den.. men jag vill ju göra den där fina på min arm som jag dröm om ett tag nu men först måste jag göra den lilla.. (dotterns namn) Den måste få prioritet ett här för sonens namn är ju redan på plats så det är ju tomt på andra sidan där dotterns ska stå.. måste bara bestämma typsnitt på texten med.. blir nog någon monsterstil tror jag för hon e ta mej tusan ett jäkla monster ;)  Fyyyyyy jag vill ha massa pengar så jag kan tatuera mej åååååååå va mysigt.. lääääääängtar...

2012-12-17
osisen
osisen

Jag har en halv sleeve ligger och väntar på mig... Helammar så det är väl itne läge riktigt än, sen har jag nada pengar och vet inte exakt hur den ska se ut då jag varit till 2 tatuerare som säger vitt skilda grejer.. Den ena är dock inte på tal om att göra... Suck..

2012-12-17
Yrwen
Yrwen

Jag e lite sugen på att pierca mej också.. :D jag blev verkligen inspirerad nu när ajg gjorde den här tråden.. fast jag vet ingen piercing jag skulle vilja ha MEN  man kanske bara kan pierca sig för piercandets skull å sen ta ut den ;) äh.. jag vill göra massa kul.. ja menar va ska man med en kropp till om man inte kan hitta på massa saker med den..

2012-12-17
osisen
osisen

Var det bara för att du såg att Ingrid hade fått sin första tatuering som du blev extra sugen just idag? ;-)

2012-12-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

tack :D va skönt att veta att någon mer vill men inte kan ;) 

sen vill jag ju egentligen att min man ska göra en tatuering med.. en stooooooor över halva kroppen! Han har ingen men han behöver absolut en, tyvärr tycker inte han de e lika spännande som jag med tatueringar.. å helt ärligt tror jag han e lite rädd att det ska göra ont.. hahahahahahaha :D fast det skulle han nog aldrig erkänna ;)

2012-12-17
osisen
osisen

jag har en som jag gillar men han bor en bit bort.. typ 12 mil elelr nåt.. men han har gjort 3 av 4 på mej.. MEN jag har bara enkla trible tatueringar så det e ju inte direkt så svårt kanske.. testen e jag inte heller så noga med vem som gör. däremot den på armen för där ska jag göra orkideer.. i svart/vitt.. och jag har en tatuering där med nu en liten som jag gjorde när jag var 16, har likdom växt ur den men jag vill ha kvar den så därför är tanken att blommorna ska komma runt den på nåt vis, ja den ska vara involverad helt enkelt och för detta projekt har jag inte valt tatuerare än.. ev blir det han som jag gått till tidigare för det jag sett är jäkligt bra å han har egen studio och det brukar vara 4-6mån väntetid så det säger ju endel.. 

men sen vet jag en snubbe till som e jäkligt duktig och rätt känd här i gbg som jag ev vill boka tid hos istället.. får se helt enkelt.. det får ju inte bli FULT för då blri det ju katastrof.

2012-12-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...