App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälp, tipps på julklapp till snart 2åring som har allt...

Min son är snart 2år. Han har i princip allt i leksaksväg då han ärvt ifrån äldre syskon, såsom brio tågbana, duplo tåg, fisherprice klassikerna, böcker, pussel m.m. Nu undrar några släktingar vad de kan ge honom i julklapp... Jag kommer inte på något. Vi har själva köpt nytt tåg till brio banan, några egna bilar till honom och ett gosedjur. Han älskar bilar och dockor just nu. Någon?

2012-12-16
emcb
emcb

Nu tror jag att jag kom på något :-) Typ en gunga som är som en "säck", hängs i taket, något båda barnen kan gilla!

2012-12-17
emcb
emcb

Titti31. Ja det verkar som vi har det mesta för litens ålder :-)

Vi har haft leklera men jag gillade inte den, så jag gör trolldeg istället.
Traktor och bondgård m djur finns (min gamla) men de leker inte så mkt med den.
Japp, gungor, sandlåda och rutschkana finns med :-)

2012-12-17
emcb
emcb

Jag hittade på lekmer (finns även på typ ICA MAxi) ett kit där man kan måla sin egen fotoram/ask/tekopp och lekmer hade även en sparbössa i form av en bil, det kanske kan vara nåt?

Pärlplattor? Fantacolor eller vad de heter med som pins istället för pärlor?

Jag har ÄNNU större i-landsproblem, vad köper man till en 3 månaders som ärver allt efter storasyster??

2012-12-16
Yrwen
Yrwen

Bidrag till hans konto! Då kan ni köpa nåt i framtiden som han behöver istället för att få en massa grejer om han redan har : )

2012-12-16
mojikanan
mojikanan

Ja det där med riktiga bebis kläder har jag tänkt på, borde nästan vara billigare också. Dock kläder är väl rätt dyra.

2012-12-16
emcb
emcb

Pippihuser finns och hoppetossa båten. Barn har börjat leka med båten, huset mer vi nog plocka bort, efter flera år så sitter det inte ihop så bra längre.
Någon tipsade om trummor tidigare... Kan säga att min äldsta fick det när han fyllde 2, för några månader sedan gick det äntligen sönder, så ett nytt sådant kommer inte in i mitt hus igen ;-)

2012-12-16
emcb
emcb

Nepp, har en farfar som släpar hit allt. De har varsin skyffel att skotta med, varsin pulka, en snowracer och en sjärtlapp :-)

2012-12-16
emcb
emcb

Jag tänkte också på något tillbehör till dockorna. Men han har ju vagn, säng, matstol redan. Kläder till dockan har han nye men när jag kikade finns det bara massa rosa flicka kläder till dockorna... Det tycker jag är trist. Vill ha något i "kill" färger eller köns neutralt åtminstone.

2012-12-16
emcb
emcb

Tror inte inser vårt problem riktigt ;-) Våra barn är dem enda barnen i släkten, och vi har en relativt stor släkt....
Vi har köpt några julklappar till barnen. De lite dyrare som stora önskar sig får han av släkten tex. Liten kommer få sängkläder, kläder, lite duplo lego, någon bil av släkten.
Jag tror att allt ni räknade upp ovan har vi redan... Spis med tillbehör, dockor, vagn, böcker (massor). Inte en sådan där väska med hund i dock men vet inte hur mkt glädje den ger i det långa loppet. Stora fick en hund med koppel förra julen, sådan som går, den var kul i en vecka....
Barnen får även pengar insatta på sina konton av någon släkting.

Men så har vi två släktingar som vill köpa någon leksak till liten och undrar vad han önskar sig.... Och jag tycker att just två åringar är svåra att köpa till. D har inte riktigt kommit igång med roll lekar än och det känns som att det bara är duplo och tågbana och fisherprice kvar, det har han ju som sagt...

Snacka om I landsproblem :-)
Kommer sluta med att ungen får en till bil.......

2012-12-16
emcb
emcb

kanske ett sånt där uppblåsbart hoppdjur :-) dottern börjar växa i sin nu fortfarande lite kort i rocken men hon försöker iaf :-)

2012-12-16
osisen
osisen

nu e ju min tas lite mindre men hon får kläder å saker till sin spis.. nu e det ju mer ja som önskar det då hon inte har nåt till den å sonen hade aldrig nån spis stackarn :-\
hur som helst så får hon sånna grejer å e det någon mer som undrar över nåt ska jag önska ett elektriskt trumset för det tror jag hon skulle uppskatta.. hon älskar spela på keyboarden å sjunga i micken sen gillar hon å slå på saker så då borde trummor passa.
kanske nåt kul tillbehör till dockorna ? på tal om det köpte ja en sulky till lillan med för hon gillar å köra runt med kompisens dotters dockvagn! dockor har hon inga å verkar föga intresserad men vagnen e jäkligt kul!
å matvaror.. mängder med matvaror!
kanske nya böcker om han gillar sånt, det gör inte min :-(
såna där noppers nääääh va heter dom?! såna små plastgrejer man bygger med som har små.små taggar som man liksom sticker in i varandra.. såna gillar dottern å de passar ju ändå upp i skolåldern.. jag tycker dom e skitkul!

2012-12-16
osisen
osisen

Om han får leksaker av er kan han ju, som redan skrivits, få mer praktiska saker av övrig släkt. Tex kläder, sängkläder, badrock etc.
Kanske någon tavla till väggen, med bilar på? Ny lampa i taket, gardiner med bilar?

Det är därför man bara köper EN julklapp själv till ungen och låter resten av familjen köpa. Vi ska bara ge vår dotter en julklapp- Brio-taxen. :-)

2012-12-16
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

behöver han några nya kläder? kanske inte så roligt för honom men praktiskt för er. ;)

2012-12-16
mickelina81
mickelina81

Instrument!

Vår lilla, som ju är lika gammal, älskar att trumma på trumma, klinka på "piano" och "spela" på uckulele. Marackas, munspel, tamburin och absolut kazoo är ju andra varianter som funkar för små barn... Även att sjunga i mikrofon är skoj, behöver inte alls fungera på riktigt heller.

Ett annat tips är en sådan där liten katt eller hund med tillhörande väska eller bärbar bur. Det gillar min lilla i alla fall. Men ni kanske redan "drunknar" i liknande prylar?

2012-12-16
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...