App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sårad och ledsen!

Jag känner mest bara att skriva av mig lite. Jag har alltid sagt att jag är en ärlig männinska och det vet alla som jag känner att jag är. Frågar man mig nått så får man alltid ett ärligt svar. Jag har alltid ställt upp på mina syskon vad än det gäller , Jag  har sett till att dom ha tak över huvudet jag fixade ett jobb till min ena syster. Jag har altid kommit springandes när de ring efter mig lånat ut pengar då de behövt suttit barnvakt åt deras barn. Jag kan nog säga att jag gjort allt det som krävs av en äldre syster! I förregår ringde min syster pojkvän som nyss flyttat upp till henne och vräkte ur sig en massa saker som att ALLA alltid ställer upp på mig men får aldrig nått tillbaka och att jag aldrig tyckt om honom från första stund att jag snackar en massa skit och ja så sa han upp kontakten också. Han är ingen jag egentligen bryr mig om Men det jag bryr mig om som kom fram ur hans mun diarré var att mina systrar sitter och pratar bakom min rygg att dom sitter och beklagar sig över hur dom ställer upp för mig men jag aldrig för dom osv. Jag skickade ett mess till vardera syster degen efter en sömnlös natt av funderande där jag ifrågasatte hur de kunde sitta och prata bakom min rygg samt att jag alltid varit ärlig emot dom. Jag har inte hört ett ord av dom sen dess vilket för mig bara bekäftar att de han sa va sant vilket gör mig så ledsen att min egen familj skulle va de som satte kniven i ryggen det trodde jag adrig! Mycket har jag varit med om blivit trampad och spottad på men trodde aldrig för en sekund att de även skulle komma från dom :(. Jag kanske inte är eller nä jag ÄR inte en person som visar känslor inte ledsamma känslor i allmänhet och ute bland folk MEN jag ha ett hjärta och en själ även om jag inte gråter bland folk!   Tack för att ni orka läsa detta! Nu har jag fått ventilera lite :)

2012-12-16
tesse29
tesse29

Att jag vet att det var min syster som sa till sin pojkvän var för att ag berätta en sak för min kompis som fråga min syster lite fint om saken i fråga och nämnde inte mitt namn alls och hennes pojkvän var inte i närheten men ändå sa han att jag sagt saker ang det det handla om saker som varken jag eller min kompis sa så hon har lagt till ord och tagit förgivet istället  för att fåga mig.

Samt att han kläckte ur sig saker som bara mina systrar vet och har med att göra.

2012-12-16
tesse29
tesse29

Tack för stöd det behövs.

Jag kan säga att fylle snack var det inte och jag brukar alltid lösa saker med mina syskon för att jag tycker att familjen betyder allt.

Hade det inte varit som han sade så skulle mina systrar åtminstonde gett mig ett svar på mitt mess men inte ett knyst har jag hört och jag känner lite varför ska alltid jag lösa alla konflikter??!!

Jag har gång på gång talat om för dom att det är bättre att lösa allt direkt istället för att snacka bakom ryggen och gå och va arga på varann när det kanske var ett missförstånd från början.

Det jag skrev till dom var inget aggrisivt alls bara hur ledsen jag var att de pratat skit om mig och skulle det nu inte vara så att de gjort så kan man ju tycka att de skulle ge ett svar eller någonting MEN inte ett pip :(

2012-12-16
tesse29
tesse29
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...