App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Oönskad varje månad!

Innan vår Albin blev en ängel och jag fick äran att bära honom i några månader så hade vi försökt ca 1år, varje månad mensen kom blev besvikelsen bara större. Nu är det min andra menstruation efter avbrytandet och dels kastas jag tillbaka till tiden innan graviditeten, längtan och saknaden efter någon jag aldrig mött, men även till graviditeten, den underbara känslan av att få bära något så vackert inom mig. Jag vill ha tillbaka den känslan, jag längtar så det gör ont! Jag vet att man ska slappna av och inte tänka för mycket. Tro mig jag försöker, men efter det liv jag gått igenom är det svårt. Albins småsyskon vi väntar på dig och hoppas du snart väljer oss 3

2012-12-15
Gullmamman
Gullmamman

Vi försökte i åtta år. Jag var steril enligt läkarna och efter Ivf och äggdonation gav vi upp. Vi väntade barn från Ryssland när jag helt plötsligt blev gravid. En på miljonen enligt läkarna. Men nu är jag här i v 22 med en liten sprattlande kille i magen. Ge aldrig upp!!

2013-02-03
mrsme
mrsme

både mannen och kvinnan kan ta zink+magnesium. Det både gör det lättare att bli gravid + lättare att behålla graviditeten. Man ska börja 3 mån före man provar att bli gravid.

läkare kan skriva ut solvezink + emgesan, så kostar det bara en bråkdel av vad det kostar ifall man köper receptfritt.

1/2 emgesan morgon + kväll , samt 1 solvezink på morgonen.

efter 30 dagar räcker det med 1/2 solvezink.

när kvinnan blivit gravid kan mannnen sluta ta tabletterna. Kvinnan slutar med emgesan sista 4 veckorna före bf. Solvezink kör man hela vägen.

 

VI fick detta utskrivet av fertilitetsspecilaist på KK. Funkade på oss + många andra.

LYCKA TILL.

 

PS: har man "bara" svårt att bli gravid, så testa gärna att kvinnan tar bisolvon veckan runt ÄL (3-4dagar före och efter) DS

2013-01-21
solskensmamman
solskensmamman

Fy vad jobbigt :( å det går ju verkligen inte sluta tänka på de, man blir som spänd i kroppen fast man försöker slappna av! Jag fick en son för snart tre år sedan, han kom på första försöket när jag slutade med mina p-piller fick inte ens mensen tillbaka i mellan. Nu försöker vi få syskon till honom å de gick med på första försöket, det var ju bara inte sant vi var så lyckliga! Tre månader gick jag, sen kom de missfall!! Eller MA som det kallas. Hela min värld ville bara rasa å nu går man i den där väntan å alla jag känner har fått eller ska ha sitt andra barn alla är gravida utom jag känns det som! Inte nog med de så jobbar jag i butik å där kryllar de ju av barnvagnar å gravida! Vi skulle fått vårt andra barn nu i början av februari. Dessutom tror ja inte jag fått nån riktig ÄL sen ja blev skrapad, vet inte vad man ska göra man vill ju bara så himla gärna bli gravid! Å sonen frågar vart bebisen har tagit vägen! Fy så jobbigt! Jag hoppas snart att de är vår tur nu allihopa. Jag känner mig ändå stöttad och det är skönt att läsa andras berättelser fast man inte känner er, så är de skönt att prata med någon utomstående som varit med om liknande grejer dom förstår mer än de som är närstående. Som säger att man bara ska slappna av så kommer de, att jag fortfarande är ung och att de säkert ändå var fel på barnet. Det är inte så jag tänker och det är inget tröstande. Jag kan inte slappna av, jag kan inte sluta tänka på det!

2013-01-21
J_Ellhage
J_Ellhage

de låter inte lätt, du kanske ska söka någon att prata med. och minns att din ängel kommer vara kvar hos er så länge ni minns han

2012-12-28
Esme11
Esme11

Catpus: Det var en intressant teori. Känns ju inte helt konstigt. Bort med alla krav o måste och låta sig slappna av. Hoppas det löser sig snart!!

2012-12-22
beckusen
beckusen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...