App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

gah! den lilla lusen ligger inte rätt!

var hos bm i förrgår på kontroll i v31+2 och då börjar de ju känna hur bebisen ligger. precis som jag misstänkte ligger den envisa lilla lusen på tvären, lite snett sådär. skulle inte förvåna mig om fötterna är neråt också! båda mina tidigare har legat som de skulle ungefär nu, men icke denna... hoppas verkligen hon vänder på sig snart! ska på ultraljud nästa torsdag och då får vi se exakt hur hon ligger. dags att skärpa till sig! ;)

2012-12-14
mickelina81
mickelina81

är det BARA massa bekymmer mer nr3 eller??? ;))) jo de har ju mer plats att snurra på, så det kan ju ligga nåt i det, men det känns lite surt när båda de andra legat åt rätt håll såhär dags. jag hoppas verkligen hon tar sig i kragen och lär sig veta hut. ;) hehe, när min man fick reda på att hon inte låg åt rätt håll än sa han typ "jaha, då vet vi vad det här är för slags unge... envis!!" hahaha! för på nåt skumt sätt har det gått att tyda bebisarnas personlighet redan i magen, och det har stämt på pricken med de andra två. hoppas han har fel! ;)

2012-12-15
mickelina81
mickelina81

det hoppas jag också, för några vändningsförsök vill jag inte vara med om för jag har hört att det är allt annat än behagligt och vägrar hon helt finns ju risken för kejsarsnitt, något jag DEFINITIVT inte vill vara med om! :S

2012-12-14
mickelina81
mickelina81

Nämen sicken busunge! Hoppas hon tar sitt förnuft till fånga snart! ;-)

2012-12-14
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...