App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Ska ni ha till fredagsmiddag?

Här ska vi prova något för oss helt nytt.. nämligen rawfood. efter att ha läst och tittat på film å grejer så har jag beörjat att intressera mig för det här konceptet. Inget jag kommer satsa på full ut men jag kommer definitivt prova lite nytt här nu ett tag framöver. E så ofantligt trött på att alltid laga samma mat varje vecka. Lite ny inspiration och nya recept. Och eftersom vi under en väldigt lång tid sagt att vi borde äta mindre kött och mer vegetariskt så känner jag nu att vi kanske har kommit till en brytpunkt. Ikväll blir det därför Grönsakspasta (morötter och zucchini) med tomatsås och pesto. Ska bli otroligt spännande att testa och se vad vi tycker om detta. Jag tänkte dock koka pasta till barnen för jag tror inte de vill äta morötter istället! iaf inte lilltjejen!  Vad blir det hemma hos er?

2012-12-14
osisen
osisen

Hämtpizza, är helt slut efter denna dag som varit väl intensiv, så ikväll låter jag sambon ta över och stå för maten ;-)

2012-12-14
Känguru
Känguru

fast du får ju i dej protein ändå så det räcker. :) nu skulle jag inte ge min barn en helt vegetarisk kost men jag är övertygad om att de skulle må alldles utmärkt om jag valde att göra det.

2012-12-14
osisen
osisen

Vi ska äta fläskfilé, hasselbackspotatis, god sås, gräddstuvade champinjoneroch massa grönsaker.

Att vuxna väljer vegmat är en sak men, inget för barn som växer! Dom behöver protein!

2012-12-14
Fideli73
Fideli73

?

2012-12-14
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...